~Psalmii 86:11 Învaţă-mă căile Tale, Doamne! Eu voi umbla în adevărul Tău. Fă-mi inima să se teamă de Numele Tău. ~

vineri, 30 august 2019

O VIATA SIMPLA DAR FOCALIZATA


























"Uitati-va  la pasarile cerului ...Uitati-va cu bagare de seama cum cresc criniI de pe camp ...(Matei 6 : 26 ,28)

Uitati-va cu bagare de seama cum cresc crinii de pe camp: ei nici nu torc nici nu tes"  - ei pur si simplu exista! Gandeste-te la mare, la aer, la soare, la stele si luna - toate acestea, la randul lor, exista pur si simplu - si totusi,  ce rol important indeplinesc ele pentru noi!

De atatea ori noi diminuam influienta pe care Dumnezeu doreste sa o manifeste prin noi, din pricina eforturilor noastre deliberate de a fi consecventi si folositori.

Domnul Isus a spus ca exista o singura cale de a ne dezvolta si a creste din punct de vedere spiritual ,si anume focalizandu-ne si concentrandu-ne asupra lui Dumnezeu. In esenta,  Domnul Isus spunea : Nu va faceti griji cu privire la faptul de a le fi altora de folos; pur si simplu credeti in Mine."

Cu alte cuvinte, fiti atenti la izvor, si din voi vor curge rauri de apa vie " (Ioan 7:38)  Noi nu putem descoperi izvorul vietii noastre spirituale prin ratiune, iar Domnul Isus ne invata aici ca in viata noastra spirituala, cresterea nu are loc atunci cand ne concentram driect asupra ei, ci atunci cand ne concentram asupra Tatalui nostru din cer.

Tatal nostru din cer cunoaste imprejurarile noastre, iar daca vom ramane focalizati asupra Lui, si nu asupra imprejurarilor,vom creste din punct de vedere spiritual - la fel cum cresc "crini de pe camp"

Oamenii care ne influenteaza cel mai mult nu sunt cei care ne ametesc cu vorbirea lor neintrerupta, ci aceia care traiesc precum stelele pe cer si crinii de pe camp" - cu simplitate si naturalete.

Daca doresti sa fii de folos lui Dumnezeu, intretine o relatie corecta cu Domnul Isus Hristos, ramanand focalizat asupra Lui, si El te va folosi in fiecare minut al vietii tale - cu toate acestea, tu nu vei realiza, la nivelul constient al vietii tale, faptul ca esti folosit de El.{OSWALD CHAMBERS}

Niciun comentariu: