~Psalmii 86:11 Învaţă-mă căile Tale, Doamne! Eu voi umbla în adevărul Tău. Fă-mi inima să se teamă de Numele Tău. ~

joi, 27 februarie 2014

INITIATIVA CU PRIVIRE LA MUNCA DE RAND

" Caci Fiul omului n-a venit sa I se slujeasca,ci El sa slujeasca ,si sa-Si de viata rascumparare pentru multi!~Marcu 10:45~

Noi trebuie sa facem primul pas ,ca si cum Dumnezeu n-ar exista Nu ne este de niciun folos sa asteptam ca Dumnezeu sa ne ajute ;El n-o va face;dar imediat ce ne ridicam ,descoperim ca El este acolo.De fiecare data cand suntem inspirati de Dumnezeu ,initiativa este una morala.

Trebuie sa facem acel lucru nu sa stam fara sa facem nimic.Daca ne vom ridica si vom lumina ,munca de rand  va fi infrumesetata  intr-un mod divin.

Munca de rand este una dintre cele mai ascutite pietre de incercare ale unui caracter.Ea este foarte departe de ceea ce noi consideram a fi munca ideala- lucruri cu totul umile ,murdare ;cand venim in contact cu ele,aflam imediat daca suntem sau nu cu adevarat spirituali.

Citeste Ioan 13. in acest capitol Il vedem pe Dumnezeu intrupat facand cea mai neplacuta munca de rand- aceea de a splala picioarele pescarilor.Apoi El spune :"Daca eu,Domnul si invatatorul vostru v-am spalat picioarele,si voi sunteti datori sa va spalati picioarele unii altora".

Este nevoie de inspiratia lui Dumnezeu pentru a face ca o munca de rand sa straluciasca de lumina lui Dumnezeu aflata asupra ei.

Unii oameni fac un lucru anume intr-un mod care sfinteste lucrul resectiv pentru totdeauna .Poate ca este lucrul cel mai comun,dar dupa ce il vedem facut de ei ,el devine diferit.Cand Domnul face un lucru prin noi ,El intotdeauna il trasforma .
Domnul nostru a luat asupra Lui carnea noastra umana si a trasformat-o ,iar acum ea este in cazul fiecarui sfant ,templul Duhului Sfant~Oswald Chambers~


Niciun comentariu: