~Psalmii 86:11 Învaţă-mă căile Tale, Doamne! Eu voi umbla în adevărul Tău. Fă-mi inima să se teamă de Numele Tău. ~

marți, 4 februarie 2014

LOCURI INALTE DE APARARE

"El te va ocoperi cu penele Lui,si te va ascunde sub aripile Lui.Caci scut si pavaza este credinciosia Lui."
(Psalmul 91:4)
Omul care a primit de la Dumnezeu harul ca sa aiba o viata fara prihana ,locuieste in siguranta deplina .El sta pe un loc inalt ;el este deasupra lumii,aparat de atingerea vrasmasului si aproape de cer.El are scopuri si motive inalte si gaseste mangaieri si prietenii inalte .

El se bucura in muntii dragostei vesnice ,unde isi are locuinta .El este aparat de arme vrasmase in stanca cea tare.Cele mai statornice lucruri in univers sint fagaduintile si planurile Dumnezeului care nu se schimba ,si aceste sint aparatoarea credinciosului ascultator .

El este intretinut cu aceasta fagaduinta mareata : "i se va da paine " Dupa cum vrasmasul nu se poate urca pana la cetatuia lui,nici sa-i darame intariturile ,tot asa fortareata nu poate fi cucerita prin impresurare si foamete.

Domnul care a facut sa ploua mana in pustie ,va avea provizii bune pentru poporul Sau ,chiar si cand ei ar fi inconjurati de cei ce ar vrea sa-i infometeze .Dar daca lipseste apa?Acest lucru nu se va intampla insa caci este scris "si apa nu-i va lipsi". un izvor care nu seaca niciodata va tasni in mijlocul acestei cetati intarita,care nu poate fi biruita .Domnul se ingrijeste ca sa nu lipseasca nimic .

Nimeni nu va putea sa sa faca rau cetatenilor adevaratului Sion .Oricat ar fi de amenitator vrasmasul lor,Dumnezeu ocroteste pe alesi Sai."...Acela va locui in locuri inalte ;stanci intarite vor fi locul lui de scapare;i se va da paine, si apa nu-i va lipsi."(Isaia 33:16)

"Pentruca zici:"Domnul este locul meu de adapost si faci din Cel Prea Inalt turnul tau de scapare de aceea nici o nenorocire  nu te va ajunge ,nici o urgie nu se va apropia de cortul tau"~C.H.SPURGION~

2 comentarii:

Ellie spunea...

Ce incurajare sa stam in gandul ca Domnul, "ocroteste pe alesi Sai".... si ca cel rau nu poate ajunge in locuri inalte ge aparare.

Multumesc de gandul si incurajare de azi.. mia facut mult bine!

O zi binecuvantata in Domnul care ne apara de orice rau~

Speranta spunea...

Da, Domnul nostru ne ocroteste de orice rau,si nimenea nu ne poate desparti de dragoste lui Dumnezeu .
Suntem in siguranta la adapostu Lui.

Multumesc pentu vizita si pentru cuvintele tale frumoase !

Multe binecuvantati iti doresc!