~Psalmii 86:11 Învaţă-mă căile Tale, Doamne! Eu voi umbla în adevărul Tău. Fă-mi inima să se teamă de Numele Tău. ~

duminică, 16 februarie 2014

LUPTA VIETII

"Lupta-te lupta cea buna a credintei ...(1Timotei 6:12)

"Viata nu este o zi de sarbatoare,ea este o inlantuire de bucurii si necazuri,de biruinte si de falimente ,de zile cu soare si zile pline de furtuna si nori ",afirma un ganditor.

Cineva a comparat viata cu apa marii si pe oameni cu pestii care inoata si lupta iesind intotdeauna la suprafata oricant ar fi valurile ,dar incare pesti morti sunt dusi de valuri si izbiti de stanci.

Tinerilor ,as vrea sa sadesc acest adevar in mintea voastra! Viata este o lupta .in copilarie ati fost leganati si purtati in brate .nu va ajuns nici o greutate ,nici un necaz .

Acum insa va amintesc ca viata este presarata cu greutati,cu incercari si ca trebuie sa luptati .Cine nu lupta a pierdut rostul vietii.Dar cine este luptator in viata dobandeste multe victorii.

Insa mai vreau sa spun ceva,si anume cel mai important lucru .Singuri nu veti putea duce lupta vietii.De aceea Cuvantul lui Dumnezeu va indeamna sa va incredintati viata,sa va incredintati telul luptei vietii in mana Domnului.
Numai impreuna cu Domnul si Mantuitorul sufletelor veti castiga lupta vietii.~Samanta buna~~

" Recunoaste-L in toate caile tale, si El iti va netezi cararile .Nu te socoti singur intelept;temete-te de Domnul .si abate-te de la rau !Aceasta va aduce sanatate trupului tau ,si racorire oaselor .~Proverbe 3:6-7,8~

Niciun comentariu: