~Psalmii 86:11 Învaţă-mă căile Tale, Doamne! Eu voi umbla în adevărul Tău. Fă-mi inima să se teamă de Numele Tău. ~

joi, 13 septembrie 2012

EL A PURTAT JUDECATA DREAPTA...



"Dar El era strapuns pentru pacatele noastre zdrobit pentru faradelegile noastre."~ Isaia 53 :5 ~

Cand Mantuitorul nostru atarna pe cruce si timp de trei ore s-a facut intuneric bezna ,atunci El a purtat si a ispasit vina noastra ,a celor ce credem in El.Niciun om ,niciun rascumparat nu poate sa explice ce s-a intamplat in acele ore.

Nu se cuvine sa avem un respect sfant fata de El ,Cel care a savarsit o asemenea lucrare pentru noi?El ,Cel curat,fara pacat a permis sa fie incarcat cu vina altora.El nu a fost insensibil,cum suntem noi fata de de pacatul care sxista in lume si in viata noastra.

A trebuit sa fie ingrozitor pentru El ,sa Se faca una cu aceasta murdarie si rebeliune a inimii noastre! - Ca purtator al pacatelor ,El a purtat judecata dreapta a lui Dumnezeu pentru fiecare fapta si cuvant al nostru.El singur stie cat de rau este pacatul in ochii Dumnezeului drept si sfant.

Cu toate ca El ca Om a trait in mod desavarsit pentru Dumnezeul Sau si i-a slujit ,El a fost parasit de Dumnezeul Sau .Dumnezeu a trebuit sa Se indeparteze de El pentru ca El purta pacatele noastre .Dumnezeu este prea sfant ,pentru a vedea pacatul .Ce singuratate pentru El in acelea ore groasnice!

Avem un raspuns la o asemenea fapta de dragoste?Lui i se cuvine Lauda ,multumirea si adorarea noastra.
 Samanta buna

2 comentarii:

Ellie spunea...

O ce frumoasa amintire ca sa ne gandim mai mult la jertfa Domnului Isus pentru noi.

Intradevar El merita toasta slava... multumiri fie aduse Lui.

Iti doresc o zi binecuvantata!

Speranta spunea...


Sa ne gandim mai mult la suferintele Domnului Isus si la moartea lui pe cruce.Prin sangele Lui avem iertare de orice pacat...

Sa ne aducem aminte ca suntem rascumarati cu pret de sange!

Slavit sa fie Numele Lui!