~Psalmii 86:11 Învaţă-mă căile Tale, Doamne! Eu voi umbla în adevărul Tău. Fă-mi inima să se teamă de Numele Tău. ~

duminică, 9 septembrie 2012

AI FOST VREODATA SINGUR CU DUMNEZEU ?



"Cind a fost singur ,cei doisprezece ...L-au intrebat... ~Marcu 4:10 ~

El singur cu noi .Cand Dumnezeu ne face sa ramanem singuri cu El,folosindu-se pentru acesta de suferinte,dureri sau ispite,de deziluzii, boala sau sentimente inselate,de o prietenie rupta sau de o noua prietenie- cand ne face sa ajungem  cu totul singuri si noi ramanem fara glas si nu mai putem pune nici o intrebare atunci El incepe sa ne explice lucrurile.

Priveste cum i-a pregatit Domnul Isus Cristos pe cei doisprezece Ucenicii, nu multimea de afara ,erau incurcati.Ii puneau mereu intrebari si El le explica mereu lucrurile; dar ei nu le-au inteles decat dupa ce au primit Duhul Sfant (Ioan 14:26

Daca mergi inaintea cu Dumnezeu ,singurul lucru care-ti este clar si singurul lucru pe care Dumnezeu vrea sa-l intelegi clar este felul cum se ocupa El de sufletul tau.

Intristarile si nedumeririle fratelui tau sunt absolut de neinteles pentru tine.Noi credem ca intelegem prin ce trece fratele nostru,si acesta pana cand Dumnezeu aduce in viata noastra aceleas probleme .Exista inca multa incapatanare si ignoranta pe care Duhul Sfant trebuie sa le descopere in fiecare din noi si aceasta se poate face numai atunci cand suntem singuri cu Domnul Isus.

Suntem noi singuri cu El acum sau suntem preocupati de notiuni marunte carora le dam o mare importanta,de tovarasii zgomotoase in slujirea lui Dumnezeu,de idei exagerate in legatura cu trupul nostru?

Domnul Isus nu ne poate explica nimic pana cand nu lasam la o parte toate intrebarile galagioase din mintea noastra si nu suntem singuri cu El. ~ Oswald chambers ~

2 comentarii:

Ellie spunea...

"Suntem noi singuri cu El acum sau suntem preocupati de notiuni marunte carora le dam o mare importanta?..."

Ce slabi santem... de multe ori ma vad ca ma peocup cu notiuni marunte!

Multumesc de cuvintele scrise ca amintire... sa fim preocupati cu lucrurile de sus. Domnul sa ne ajute si sa se indure de noi.

O saptamana placuta iti doresc!

Speranta spunea...

O, cat este de adevarat ca,suntem preocupati mai mult cu lucrurile de pe pamant...Dumnezeu are grija de noi si ne face timp sa ramane singuri cu El...

Multumesc pentru vizita!

Multe binecuvantari iti doresc!