~Psalmii 86:11 Învaţă-mă căile Tale, Doamne! Eu voi umbla în adevărul Tău. Fă-mi inima să se teamă de Numele Tău. ~

miercuri, 4 aprilie 2012



" Cand era bajocorit ,nu raspundea cu bajocori;si cand era chinuit nu amenita ..." ~1 Petru 2:23 ~

Suferintele si durerile Domnului nostru trezesc mereu in inimile noastre admiratie .Intreaga ura si rautate a omuli s-au revarsat asupra Lui.El a fost "Om al durerii si obisnuit cu suferinta ".Pacatosii au pus mana pe El,L-au legat si L-au dus.Soldatii badarani L-au lovit in fata ,i-au pus pe cap o cununa cu spini si L-au lovit cu o trestie peste cap.

Domnul a simtit adanc aceste dureri si totus nu S-a aparat .Apoi S-a lasat dus la Golgota ,a permis ca propiile Sale creaturi sa-L rastigneasca la cruce pe El ,Creatorul.Din gura Mantuitorului nu a iesit nici un cuvant de tangueala nici un cuvant de  amenitare.

El a permis sa i Se faca toate aceste .El a suportat bajocora ,dispretul ,rusinea fara un cuvant de replica .Abea cand a fost atarnat intre cer si pamant ,cand a avut de suportat dureri corporale insuportabile ,Si-a deschis pentru prima data gura .

Ce fel de cuvinte a rostit?A strigat dupa rasbunare ?O,nu,ci auzim cuvintele miscatoare : "Tata ,iarta-i ,caci nu stiu ce fac!"Acesta a fost raspunsul Lui la tot ceea ce i-au facut oamenii.El a fost bajocorit ,dar nu a replicat nimic ;a suferit ,dar nu a amenitat ,ci L-a rugat pe Tatal Sau pentru iertarea dusmanilor Sai.
Ce Mantuitor, Ce domn,ce Miel al lui Dumnezeu!  ~ Samanta buna ~

Niciun comentariu: