~Psalmii 86:11 Învaţă-mă căile Tale, Doamne! Eu voi umbla în adevărul Tău. Fă-mi inima să se teamă de Numele Tău. ~

sâmbătă, 2 iulie 2011

STATI LINISTITI


"Da suflete ,increde-te in Dumnezeu ,caci de la El vine nadejdea ."(Psalmul 62:5)

In zile grele avem nevoie in mod deosebit de o incredere deplina in Dumnezeu ;totus ,tocmai cand avem nevoie cel mai mult de incredere ,murmuram si ne plangem ,lucru care ne cauzeaza de mii de ori mai multe dureri decat necazul insusi .


Dar cand sufletul se supune de bunavoie si cu incredere sub mana lui Dumnezeu ,durerea isi perde amaraciunea .Priviti oaia care este tunsa ! Daca sta linistita ,foarfeca nu-i cauzeaza nici o durere ;dar daca nu sta linistita ,va fi ranita .Cineva a spus odata : Cine sta pe spini nu are voie sa se rostogoleasca pe ei .Sa stam linistiti!


Oare nu avem destul motiv de a fi convinsi ca Dumnezeu si Tatal nostru ne trimite numai ceea ce ne aduce castig si binecuvantare?Oare nu rezulta toate actiunile Sale cu privire la noi din dragostea Sa?Nu au ele ca scop binecuvantarea ?


Vointa noastra trebuie sa fie franta ,iar fiinta noastra ,caile si obiceiurile noastre sa fie tot mai mult alcatuite conform sfinteniei lui Dumnezeu .Prin necaz ,El doreste sa ne conduca la a-l cunoaste tot mai mult in dragostea Sa,in intelepciunea si purtarea de grija ,ca pe Tatal indurator si Dumnezeul orcarei mangaieri !

Sa ne incredem in El si sa stam linistiti!- Samanta buna


Niciun comentariu: