~Psalmii 86:11 Învaţă-mă căile Tale, Doamne! Eu voi umbla în adevărul Tău. Fă-mi inima să se teamă de Numele Tău. ~

miercuri, 17 noiembrie 2010

VREMEA CAUTARII

"...Este vremea sa cautati pe Domnul,ca sa vina si sa ploaie mantuirea ." (Osea 10:12)
Ce este timpul? Il socotim cu ceasul si cu ajutorul calendarului,dar nu stim sa spunem ce este. Mintile luminate s-au straduit sa defineasca timpul,dar definitiile lor sunt ca aceea a unui copilas care a spus ca elefantul este un animal urias. ea este departe de a fi spus tot
adevarul.
Timpul este asemenea lui Cronos care isi manca propii fii.
Unde sunt imparatii mari si puternici ?Unde este Macedon ,Cezar,Napoleon ,Hitler,Stalin ...?Unde sunt uriasi filistenilor ? Unde sunt inteleptii grecilor ?Unde sunt victorioasele legiuni ale Romanilor ?
Sau dus !
Timpul cu coltii lui a macinat totul .Timpul arata ca toate sunt trecatoare .
Dar in contras cu viata trecatoare ,exista viata vesnica .In contras cu timpul,exista eternitatea .Dupa cum exista bine si rau, dulce si amar, lumina si intuneric,materie si antimaterie,tot asa este si timpul isi are contrastul lui,eternitatea .
Exista o viata vesnica !
Si fiindca exista o viata vesnica, pot sa va spun ca acum a sosit vremea sa o cautati .Aceasta viata vesnica este Insusi Mantuitorul :"si viata vesnica este aceasta :sa Te cunoasca pe Tine,singurul Dumnezeu adevarat,si pe Isus Hristos ,pe care L-ai trimis Tu." (Ioan 17:3)Acept-o chiar acum!
preluat din Samanta buna

Niciun comentariu: