~Psalmii 86:11 Învaţă-mă căile Tale, Doamne! Eu voi umbla în adevărul Tău. Fă-mi inima să se teamă de Numele Tău. ~

vineri, 22 mai 2009

TU AI ACCES LA DUMNEZEU

"Sa ne apropiem ,deci cu deplina incredere de scaunul harului,ca sa capatam indurare si sa gasim har pentruca sa fim ajutati la vreme de nevoie .(Evrei 4:16)"

Daca ai fi fost intr-un parc de distractii stii ca el a fost conceput sa te poar intr-o alta lume .Scopul intregii experentei este sa te ajute sa uiti de tine in toate acea distractii si entuziasm. In rugaciune noi suntem transportati intr-o alta lume .

Dar parcul de distractii e doar o fantezie .Ea ne poarta pe tarambul ceresc unde Domnul Isus sade la dreapta lui Dumnezeu .Acest fapt ne da dreptul sa-L auzim pe Dumnezeu .Dar ce sa auzim ? Sa auzim glasul lui Dumnezeu care aplica Cuvantul Sau la nevoile si imprejurarile noastre specifice .

Dar sa recunoastem ,rugaciunea poate sa fie un lucru dificil;ea cere displicina .Nu este la fel de usor ca atunci cand alergi si te simnti bine intr-un parc de distractii.Cu totii stim ce inseamna sa ne plecam genunchi cu cele mai bune intentii si fie sa adormim ,fie sa fim in pana de cuvinte sau sa ne trezim ca gandul ne zboara dupa cateva minute .

"Rugaciunea aduce schimbare " spune o veche zicala ,dar mai intai ea trebuie sa ne schimbe pe noi .Sa ne intoarcem de la egocentrism la o viata centrata pe Dumnezeu pentru a putea intelege si face voia lui .Autorul epistolei catre (Evrei scrie astfel :

Caci n-avem un Mare Preot ,care sa n-aiba mila de slabiciunile noastre :ci unul care in toate lucrurile a fost ispitit ca si noi dar fara pacat .Sa ne apropiem ,deci ,cu deplina incredere de scaunul harului ,ca sa capatam indurare si sa gasim har ca sa fim ajutati la vreme de nevoie(Evrei 4:15-16) Astazi ai acces la Dumnezeu prin rugaciune .Foloseste-o

Preluat din Cuvantul lui Dumnezeu
meditatii zilnice

Niciun comentariu: