~Psalmii 86:11 Învaţă-mă căile Tale, Doamne! Eu voi umbla în adevărul Tău. Fă-mi inima să se teamă de Numele Tău. ~

joi, 25 iulie 2024

"NICIDECUM N-AM SA TE LAS"

 

"Nicidecum n'am sa te las, cu niciun chip nu te voi parasi." Asa ca putem zice plini de incredere: Domnul este ajutorul meu, nu ma voi teme...Isus Hristos este acelasi  ieri si azi si  in veci! (Evrei 13:5-6'8)

Nicio fagaduinta nu poate fi interpretata in sens personal. Orice a promis Dumnezeu unuia din sfintii Sai, le-a promis tuturor. Cand deschde un izvor pentru unul, pot sa bea toti. 

Cand deschide o usa prin care ofera hrana, s-ar putea sa o faca pentru un om care moare de foame, dar toti sfinti infometeti pot sa manance de acolo.

Nu conteaza ca a fagaduit ceva lui Avraam sau lui Moise, credinciosule; El a prevazut ca vei si tu inclus in legamant. Nicio binecuvantare nu este prea sus pentru tine, nicio indurare nu este prea departe de tine.

Ridica-ti ochii spre nord si spre sud, spre est si spre vest, fiindca totul este al tau. Urca pe muntele Pisga, si priveste hotarele tarii promise, fiindca toata intinderea este a ta. Nu exista niciun izvor de apa vie din care nu poti sa bei

Daca pe pamant curge lapte si miere, bea laptele si mananca mierea. fiindca amandoua sunt ale tale. Fii curajos si crede, fiindca El a spus: "Nicidecum n-am sa te las, cu niciun chip nu te voi parasi".

Prin fagaduint aceasta, Dumnezeu ofera totul poporului Sau: "Nici decum n-am sa te las" Deci niciun atribut al lui Dumnezeu nu poate fi retras de la noi. Este un Dumnezeu puternic?

Isi va arata putere spre folosul celor care se incred in El. Este El iubire? Atunci se va indura de noi cu iubire. Oricare ar fi atributele care compun caracterul Sau, fiiecare dintre ele va fi angajat deplin in slujba noastra.

In concluzie, nu exista nimic incuiat, niciun lucru pe care sa-l ceri,  nimic de care sa ai nevoie acum sau in vesnicie, nimic viu si nimic mort, nimic in lumea aceasta si nimic in lumea viitoare,

 nimic acum si nimic in dimineata invierii, nimic pe pamant si nimic in cer care sa nu fie cuprins in cuvintele "nicidecum n-am sa te las, cu nici un chip nu te voi parasi". {CHARLES H, SPURGEON}

Niciun comentariu: