~Psalmii 86:11 Învaţă-mă căile Tale, Doamne! Eu voi umbla în adevărul Tău. Fă-mi inima să se teamă de Numele Tău. ~

luni, 20 februarie 2023

CRESTINE, ITI SLUJESTI STAPANUL CU TOATA INIMA?


"Iata ce a facut Ezechia in tot Iuda. El a facut ce ese bine drept, ce este adevarat, inaintea Domnului, Dumnezeului sau.  a lucrat cu toata inima, si a izbutut in tot ce a facut pentru Casa Lui Dumnezeu, pentru lege si pentru porunci, ca sa caute pe Dumnezeul sau.(2 Cronici 31:20-22)

 

Nu este ceva neobisnuit; este o regula generala a universului ca oamenii care isi fac lucrul cu toata inima sa izbuteasca, in timp ce lenesi care merg la lucru cu inima indoita esuiaza.

Dumnezeu nu le da nicio recolta lenisilor, in afara de recoltele de spini. El nu este multumit nici sa le trimita bogatie celor care nu sapa campul ca sa gaseasca comorile .

Este un adevar general valabil ca, daca un om vrea sa izbuteasca, trebuie sa fie harnic in afaceri. In religie este la fel.

Daca vrei sa izbutesti in lucru pentru Domnul Isus, lucreaza cu toata inima si punet-ti tot sufletul. Pune la fel de forta si energie, emotie si sinceritate in lucrarea Domnului Isus Hristos pe cat pui in afacerile tale, intucat cauza  Lui merita mai mult.

Duhul Sfant ne ajuta cand nu putem, dar nu ne incurajeaza lenea; El iubeste credinciosii activi.  Care sunt  oamenii cei mai folositori in biserica crestin ? Cei care fac totul  pentru Dumnezeu, din toata inima .

Care sunt instructorii cei mai ascultati la Scoala  Duminicala? Cei mai talentati? Nu, cei mai zelosi; lucratori  inimi arzand pentru lucrare, cei care Il vad pe Domnul stralucind in ispravi minunate."...Fii biruitor, suiete  in carul tau de lupta, apara adevarul, blandetea si neprihanirea."(Psalmul 45: 4)

Puritatea inimii se vede perseverenta. Se poate sa cazi la inceput, dar lucratorul credincios spune  " Este lucrarea Domnului si trebuie facuta. Domnul mi-a poruncit sa o fac,si prin putere Lui o voi duce la capat," 

Crestine, iti slujesti Stapanul cu toata inima? Aminteste-ti  credincisia Domnului Isus! Gandeste-te cat de insufletit a fost lucrare Lui!  " Ravna  pentru casa Ta ma mananca pe Mine" (Ioan 2:17) 

Cand a transpirat  stropi mari de sange, povara de pe umerii Lui nu era usoara; cand si-a varsat inima, nu a facut eforturi  neinsemnate pentu mantuirea poporului Sau.

Dupa ce Domnul Isus s-a daruit pe Sine Insusi  cu atata patima, ne putem permite sa ramanem caldicei?{CHARLES H. SPURGEON}

Niciun comentariu: