~Psalmii 86:11 Învaţă-mă căile Tale, Doamne! Eu voi umbla în adevărul Tău. Fă-mi inima să se teamă de Numele Tău. ~

vineri, 12 noiembrie 2021

DRAGOSTEA LUI DEPASESTE INTELEGEREA NOASTRA

 

"Fiindca atat de mult a iubit Dumnezeu lumea, ca  a dat pe singurul Lui Fiu. pentru ca oricine crede in El sa nu piara, ci sa aiba viata vesnic.(Ioan 3:16) " Cum M-a iubit pe Mine Tatal, asa v-am iubit si Eu pe voi..."Ioan 15:9)

Asa cum isi iubeste Tatal Fiul, asa isi iubeste Isus poporul. Cum este dragoste divina? Dumnezeu L-a iubit pe Isus fara margini si, in acelasi fel, Isus isi iubeste poporul. "Te  iubesc cu o iubire vesnica; deaceea iti pastrez bunatatea Mea!(Ieremia 31-3)

Poti sa stabilesti cu usurinta inceputul iubirii omenesti; poti sa-ti amintesti clipa in care ai inceput sa-l iubesti pe Hristos, dar iubirea Sa fata de tine este un rau al carui izvor este ascuns in vesnicie.

Dumnezeu Tatal Il iubeste pe Isus fara nicio schimbare. Crestine, bucura-te sa stii ca nu exista nicio umbra de schimbare in dragostea lui Hristos fata de cei care se odihnesc in El.

Poate ca ieri ai fost pe culme, si ai spus: "El ma iubeste!" Astazi se poate intampla sa ajungi in valea umilintei, dar El te iubeste la fel de mult.

Pe cele mai inalte culmi, I-ai auzit vocea vorbindu-ti  in cantec de iubire; acum, la nivelul marii sau chiar in mare, cand toate valurile si talazurile Sale trec peste tine, Inima lui este credincioasa alegerii dantai.

Tatal isi iubeste Fiul cu o iubire nemarginita, si la fel isi iubeste Fiul poporul. Credinciosule,nu trebuie sa te temi ca se va rupe funia de argint, fiindca dragostea Lui nu va inceta niciodata.

Ramai linistit fiindca Hristos va merge cu tine pana in mormant, iar cand te vei ridica din el iti va fi Calauza spre culmile ceresti.

Mai mult,Tatal isi iubeste Fiul cu o iubire nemasurata, iar Fiul ii invaluie  pe cei alesi in aceeasi  iubire. Intreaga inima a Domnului Isus este daruita poporului Sau.

El "m-a iubit si S-a dat pe Sine insusi pentru mine"(Galateni 2:21) Dragoste Lui  depaseste intelegerea noastra.

Avem un Mantuitor neclintit; un Mantuitor pretios, a carui iubire este nemasurata, neschimbata,fara inceput si fara sfarsit, dupa cum Tatal Il iubeste pe El!

Iata hrana din belsug pentru sufletele noastre. Fie ca Duhul Sfant sa ne conduca pana la ... {CHARLES H. SPURGEON}

Niciun comentariu: