~Psalmii 86:11 Învaţă-mă căile Tale, Doamne! Eu voi umbla în adevărul Tău. Fă-mi inima să se teamă de Numele Tău. ~

marți, 14 aprilie 2020

SPERANTA SI DRAGOSTE

























" El era strapuns pentru nelegiuirile noastre, zdrobit pentru faradelegile noastre. Pedeapsa care ne da pace a cazut peste El si prin ranile Lui suntem vindecati.(Isaia 53:5)

Intreadevar, multi oameni nu au o viata usoara. De fapt, toti poarta poveri, toti au parte de ingrijorari si temeri. Unii sunt chiar constienti ca s-au impovarat cu vina.

Ce sa faca acum? Cine ii poate ajuta? Cine ii poate elibera de vina? Mai exista speranta? Isus Hristos ,Fiul lui Dumnezeu ,ne cheama la El. Vino la El!

Oamenii au minunata posibilitate de a intra in legatura cu Dumnezeu, de a comunica cu El. Ei pot - cu voce tare sau soapta - sa se adreseze Creatorului in rugaciune.

"Caci Eu stiu gandurile pe care le am cu privire la voi, zice Domnul, ganduri de pace si nu de nenorocire, ca sa va dau un viitor si o nadejde .Voi Ma veti chema si veti pleca; Ma veti ruga si va voi asculta.Ma veti cauta si Ma veti gasi...Ma voi lasa sa fiu gasit de voi."(Ieremia 29 :11-14)
Increde-te in Dumnezeu!

Poti sa-I spui cu deplina incredere lui Isus Hristos, Fiul lui Dumnezeu , tot ce te impovareaza.El te aude."Numai in Dumnezeu ,este linistit sufletul meu; de la El este mantuirea mea. Varsati-va  inimile inaintea Lui! Dumnezeu este adapostul nostru !"(Psalmul 62:2-9) Recunoastevina ta!

Te mai apasa vina pacatelor? Mai stau acestea ca un zid de despartire intre tine si El? Recunoaste vina ta in fata Lui si roaga-L sa devina Rascumparatorul si Domnul tau. "Daca ne marturisim pacatele, El este credincios si drept ca sa ne ierte pacatele si sa ne curateasca de orice nedreptate."(1 Ioan 1:9)

Isus Hristos, Fiul lui Dumnezeu, a suferit si a murit pe o cruce in afara cetatii Ieruslim in urma cu circa doua mii de ani pentru oamenii vinovati si pacatosi.

Aceasta este vestea minunata care a fost adusa in lume! Isus Hristos a venit pentu a salva! Aceasta veste este valabila fara exceptii, pentru toti oamenii! El a murit ca alti sa traiasca!

O afirmatie aproape de necrezut! Suferintele si moartea Domnului Isus Hristos au fost calea lui Dumnezeu de a-i elibera pe oameni de vina si de pacat.

De ce a ales El aceasta cale?  Pentru ca El iubeste lumea! Te iubeste si pe tine si ma iubeste pe mine! Poate cineva sa-si imagineze marimea acestei iubiri? Dumnezeu Insusi L-a dat la moarte pe singurul Sau Fiu pentru vina altora,a adus asupra Lui judecata pe care noi o meritam. Dar cum poti scapa de aceasta judecata?

Isus Hristos spune: "Cine aude cuvantul Meu si crede in Cel care M-a trimis are viata vesnica si nu vine la judeacata,ci a trecut din moarte la viata" (Ioan 5:24).Accepta dragostea lui Dumnezeu!

Findca atat de mult a iubit Dumnezeu lumea ,ca a dat pe singurul Sau Fiu , pentru ca oricine crede
in El sa nu piara,ci sa aiba viata vesnica."Ioan 3:16).
Primeste oferta de dragoste a lui Dumnezeu! Vino astazi la El! Recunoaste inaintea Lui in rugaciune pacatele tale si crede in Isus Hristos!{Samanta buna}

Niciun comentariu: