~Psalmii 86:11 Învaţă-mă căile Tale, Doamne! Eu voi umbla în adevărul Tău. Fă-mi inima să se teamă de Numele Tău. ~

luni, 2 octombrie 2017

TRASFORMATI PRIN DUHUL DOMNULUI




















"Noi toti privim cu fata descoperita ,ca intr-o oglinda,slava Domnului,si suntem schimbati in acelasi chip ca al Lui ...rin Duhul Domnului" (2 Corinteni 3:18)

Multi crestini cred ca Dumnezeu abia asteapta sa-i pedepseasca pentru esecurile lor,iar gandirea lor eronata ii face sa traiasca o viata chinuita.
Cand il vezi pe Dumnezeu in felul acesta , nu poti trai decat cu teama,nesiguranta si neliniste, gandindu-te la pacatele tale .

Astazi ia hotararea de a-ti intoarce ochii de la tine insusti si de a te uita la Domnul Isus,caci El te-a facut deja neprihanit prin sangele Sau ."Pe Cel ce n-a cunoscut niciun pacat,El L-a facut pacat pentru noi , ca noi sa fim neprihanirea lui Dumnezeu in El.  (2 Corinteni5:21)

Cu cat te uiti mai mult la Domnul Isus ,cu atat mai mult vei fi schimbat dupa asemanarea Sa."Noi toti privim cu fata descoperita ,ca intr-o  oglinda, slava Domnului ,si suntem schimbati in acelasi chip al Lui ... prin Duhul Domnului."

Faptul de a-ti antinti privirea asupra Domnului Isus duce la cea mai mareata exprimare a sfinteniei.
Multi dintre noi credem ca trebuie sa facem mai mult ca sa fim sfinti si acceptati de Dumnezeu.

Cand iti indrepti toata atentia asupra Domnului Isus si cand Ii vezi dragoste, iertare,harul imbelsugat si darul neprihanirii platit pentru tine cu propiul Sau sange, intelegerea ta asupra vietii crestine se schimba si esti trasformat  - dinspre interior  spre exteror.

Sfintenia vine prin concentrarea asupra Domnului Isus,nu asupra propiei tale persoane. Nu e vorba de o schimbarea a comportamentului exterior, ci de o schimbare launtrica sustinuta de o inima care a fost atinsa de har si de o constiinta emancipata,eliberata de vinovatie si de condamare.

Prin urmare incepi sa traiesti o viata victorioasa , nu una chinuita. Aceasta este viata pe care doreste Dumnezeu s-o traiesti in fiecare zi.{Bob&Debby Gass}

Niciun comentariu: