~Psalmii 86:11 Învaţă-mă căile Tale, Doamne! Eu voi umbla în adevărul Tău. Fă-mi inima să se teamă de Numele Tău. ~

joi, 12 octombrie 2017

LUCRAREA DOMNULUI ISUS ESTE CEA MAI REALA ....



















"El va va intari pana la sfarsit, in asa fel ca sa fiti fara vina in ziua venirii Domnului nostru Isus Hristos.Credincios este Dumnezeu ,care v'a chemat la partasie cu Fiul Sau Isus Hristos Domnul nostru."(1 Corinteni 1:8-9 )

Sunt mari si reale lipsurile noastre? Dar tot asa de reala este si neprihanirea Domnului Isus in care stau toti credinciosii inaintea lui Dumnezeu.Sunt nedesavarsite rugaciunile noastre ?

O, dar asa de desavarsite sunt mijlocirile Domnului Hristos pentru noi! Suntem plini de pacate cand ne uitam la noi insine si vrednici de lepadat? Sa nu uitam insa ca in Domnul Isus nu este niciun pacat,iar meritele Lui au o greutate vesnica inaintea Tatalui Sau preamarit.
Inlocuitorul si chezasul nostru sta pentru noi inaintea tronului harului.

In noi insine suntem nevrednici,dar suntem placuti in Preaiubitul nostru. "Sunt negru - spune cel credincios-, dar iubit pe deplin." Domnul Hristos a trecut asupra noastra toata frumusetea Lui si ne-a facut sa fim iubiti in iubirea Lui.

Inaintea lui Dumnezeu suntem vazuti in El fara pata sau zbarcitura .Fiindca Dumnezeu ne vede in El, nu gaseste nicio nelegiuire in noi. El a fost facut pentru noi inaintea lui Dumnezeu neprihanire, intelepciune si sfintire.Tot ce avem nevoie gasim in Domnul Isus si noi stam  inaintea lui Dumnezeu imbracati in neprihanirea Lui.

Lucrarea Domnului Isus este cea mai reala dintre toate realitatile.

Suntem inclinati sa vedem in Domnul Isus o naluca atunci cand este vorba de sfintirea noastra.Din clipa in care ,prin credinta in jertfa Domnului Hristos ,am trecut din moarte la viata si incepem sa mergem ca oameni credinciosi , deodata se ridica impotriva noastra prapastia fara fund a firii noastre stricate.

Ne produce durere mare in viata noastra. Sa nu cuva sa ne temem, sa-L socotim pe Domnul Isus in mijlocul furtunilor trezite de firea noastra pamanteasca ca o naluca, ci sa-L socotim ca o realitate.
Caci daca atunci cand Ii eram vrasmasi , El Si-a aratat dragoste pentru noi, cu cat mai mult acum, dupa ce am fost mantuiti prin jertfa Lui ,El ne va da o viata sfanta, ne va face biruitori.{Gheorghe Cornilescu}

Niciun comentariu: