~Psalmii 86:11 Învaţă-mă căile Tale, Doamne! Eu voi umbla în adevărul Tău. Fă-mi inima să se teamă de Numele Tău. ~

sâmbătă, 15 octombrie 2016

ASTEPTARI NEREALISTE


















" V-am spus aceste lucruri ca sa aveti pace in Mine in lume veti avea necazuri dar indrazniti, Eu am biruit lumea." (Ioan 16 33)

Asteptarile nerealiste ne afecteaza in diferite domenii. Avem astepteri nerealiste fata de propia persoana. Cand facem lucruri de slaba calitate ne simtim rau, si se porneste un cerc vicios de circumstante care sunt dincolo de posibilitatile noastre.

Incercam sa dovedim ceva ce n-a trebuit dovedit de la bun inceput. Credem ca ar trebui sa putem face ce fac altii,insa daca nu avem si noi aceleasi daruri, nu putem excela in acel lucru. Nu trebuie sa dovedim nimic!

Supune-te doar lui Dumnezeu si permite-i sa poarte grija reputatiei tale. Cand te astepti sa excelzi fara a poseda darurile si chemarea necesara, te avanti spre dezamagire. Asteptarile nerealiste ne afecteaza si in relatiile cu ceilalti. A face pe cineva responsabil de fericirea ta, este o greseala imensa.

Lincoln a spus: Majoritatea oamenilor sunt fericiti atat cat asteapta sa fie. "Daca oamenii n-au o perspectiva corecta asupra vietii, tu si altii 100 ca tine nu-i veti face fericiti. Asteptarile nerealiste in privinta circumstantelor ne indreapta spre groapa dezamagirilor.

In lume aveti necazuri, dar indrazniti ,Eu am biruit lumea . "(Ioan 16:33) De fapt, Domnul Isus a spus: "Atata vreme cat veti fi in lume ,veti avea necazuri. Nimeni nu trece pe gratis prin viata. Dar nu va ingrijorati . Totul este sub control."

Asa ca invata sa fii realist . Vei avea mereu de infruntat situatii neplacute si oameni dificili . Insa atitudinea ta va masura cat de mult te bucuri sau nu de viata ! {de Bob GASS}


"Incredinteaza-ti soarta in mana Domnului, si El te va sprijini. El nu va lasa niciodata sa se clatine cel neprihanit." ( Psalmul 55 :22)

Niciun comentariu: