~Psalmii 86:11 Învaţă-mă căile Tale, Doamne! Eu voi umbla în adevărul Tău. Fă-mi inima să se teamă de Numele Tău. ~

sâmbătă, 5 decembrie 2015

LINISTE IN VIATA NOASTRA




















"Veniti voi insiva  deoparte, intr-un loc pustiu, si odihniti-va putin. Pentru ca cei care veneau si care plecau erau multi si nu aveau timp nici sa manance."(Marcu 6:31)

Intr-un fragment de muzica sunt pauze si suspinuri,dar acestea fac parte din melodie. Ele sunt acolo la locul lor, la fel de importante ca si notele ce vor fi cantante.A le omite inseamna a perturba melodia,a modifica tema.

Tot asa se intampla si in viata celui credincios.Dumnezeu are invedere"o bucata" precisa atunci cand compunem melodia vietii noastre .Sa nu fim suprinsi de pauze .Ele fac parte din planul lui Dumnezeu pentru noi.

Avem prea mult tendinta de a ne inchipui ca viata este facuta in mod exclusiv din diferite activitati;dar Domnul nostru ne cere deseori sa ne oprim,si sa ne odihnim in prezenta Lui.pentru a primi resurse spirituale noi.

Domnul Isus le-a spus ucenicilor intr-o imprejurare:"Veniti voi insiva deoparte...si odihniti-va putin.(Marcu 6:31) Avem intr-adevar nevoie de aceasta odihna pentru ca viata noastra sa fie armonioasa, plina si productiva.

Uneori intervine cate o pauza neasteptata pe portativul  muzical al vietii noastre.Dumnezeu in aparenta ne "scoate din serviciu" pentru un timp.

Suntem constransi sa ramanem inactivi printr-un accident,o boala varsta inaintata sau altceva . Sa nu fim descurajati, ca si cum aceste perioade de punere deoparte ar fi inutile.Nu! Ele sunt esentiale .

Prin ele devenim mai rabdatori, mai pasnici si increzatori .Ele ne fac sa semanam mai mult cu Domnul Isus.Acesta este scopul lui Dumnezeu pentu noi si aceasta trebuie sa fie si dorinta noastra profunda.~Autor necunoscut~

"Si insusi Domnul nostru Isus Hristos, si Dumnezeu, Tatal nostru, care ne-a iubit si ne-a dat prin harul Sau, o mangaiere vecinica si o buna nadejde, sa va mangaie inimile, si sa va intareasca in orice lucru si cuvant bun!"(2 Tesaloniceni 2 :16-17)

Niciun comentariu: