~Psalmii 86:11 Învaţă-mă căile Tale, Doamne! Eu voi umbla în adevărul Tău. Fă-mi inima să se teamă de Numele Tău. ~

luni, 16 noiembrie 2015

ESTE EL CU ADEVARAT DOMNUL MEU?


























"Caci Dumnezeu este Acela care lucreaza in voi,si va da dupa placerea Lui si vointa si infaptuirea.
   Faceti toate lucrurile fara cartiri si fara sovaieli,
ca sa fiti fara prihana si curati,copii ai lui Dumnezeu, fara vina,...in care  straluciti ca niste lumini in lume, tinand sus Cuvantul vietii.(Filipeni 2:13,14,15)

Bucuria vine in urma impliniri depline a scopului pentru care am fost creat si regenerat, nu numai in urma realizarii cu succes a unui lucru.

Bucuria Domnului nostru era sa faca lucrurile pentru care a fost trimis de Tatal,si El ne spune:"Cum M-a trimis pe Mine Tatal, asa va trimit ei Eu pe voi."

Ai primit o slujba de la Domnul? Daca da,trebuie sa te dedici ei ,sa-ti pretuiesti viata numai pentru indeplinirea acelei slujbe.Gandeste-te ce satisfactie vei avea cand Il vei auzi pe Domnul Isus spunand: "Bine, rob bun si credincios " ;cand vei sti ca ai facut lucrul pe care El te-a trimis sa-l faci.

Fiecare trebuie sa ne gasim locul in viata; din punct de vedere spiritual, il gasim cand ne primim slujba de la Domnul.Pentru a face aceasta, trebuie sa umblam cu Domnul Isus;trebuie sa-L cunoastem mai mult decat ca Mantuitor personal.

"Ii voi arata tot ce trebuie sa sufere pentru Mine." "Ma iubesti?" Atunci : "Paste oile Mele".

Nu exista nici o alternativa a modului in care-I putem sluji, ci doar o loialitate absoluta fata de insarcinarea pe care ne-a dat-o Domnul nostru - loialitate fata de ceea ce intelegem atunci cand ne aflam cat mai aproape de Dumnezeu.

Daca ai primit o slujba de la Domnul Isus, vei sti ca nevoia nu este niciodata identica cu chemarea;nevoia este oportunitatea de a-ti exersa chemarea.Ghemarea implica loialitate fata de slujba pe care ai primit-o cand erai intreadavar in stransa legatura cu El.

Aceasta nu implica faptul ca s-a planificat deja o campanie de lucru pentru tine, dar inseamna ca trebuie sa ignori solicitarile de a lucra in alte domenii.~Oswald Chambers~

"Incolo, fratilor,tot ce este adevarat,tot ce este vrednic de cinste, tot ce este drept,tot ce este curat,tot ce este vrednic de iubit,tot ce vrednic de primit,orice virtute si orice lauda ,la aceasta sa va ganditi .(Filipeni 4:8)

Niciun comentariu: