~Psalmii 86:11 Învaţă-mă căile Tale, Doamne! Eu voi umbla în adevărul Tău. Fă-mi inima să se teamă de Numele Tău. ~

joi, 18 iunie 2015

POTI VEDEA MANA LUI DUMNEZEU?


























"Domnul intareste pasii omului cand ii place calea lui"(Psalmul 37 :23 )

Dumnezeu are copii asemenea lui Iacov care mergea schiopatand. poate tu esti unul dintre ei.
Ti s-a intamplat ceva atat de dureros incat te-a facut sa te simti vulnerabil si nesigur?

Iti este greu sa ai incredere in oameni? Ai devenit cel mai aspru critic al tau? ai impresia ca lucrarea sau cariera ta s-a sfarsit?Sau mai rau ,ca nu ai inaintat niciodata ;ca esti impovarat spiritual ?

Daca ti se potriveste aceasta descriere ,citeste aceste cuvinte: " Domnul intareste pasii omului cand ii place calea lui ;daca se intampla sa cada ,nu este doborat de tot,caci Domnul il apuca de mana "(Psalmul 37:23-24)

Lui Dumnezeu ii place sa foloseasca oamenii slabi caci cand vor avea succes nu vor fi aroganti ca unii care cred ca merita.Ei sunt putin mai calzi ,putin mai dispusi sa mearga si sa-i imbratiseze pe altii.

Ei inteleg ca fara Dumnezeu nu ar fi reusit.Ei au "atitudinea lui Iosif". Cat de rau a fost tratat de fratii sai! Totus, nu doar ca i-a iertat ,ci le-a dat si de mancare.Cum poate cineva sa faca asa ceva?
El a vazut mana lui Dumnezeu in fiecare amanunt al vietii sale

Ai vazut mana Lui in viata ta? Iata ce le-a spus Iosif tradatorilor lui:"Acum nu va intristati... caci ca sa va scap viata m-a trimis Dumnezeu inaintea voastra" (Geneza 45: 5).Dumnezeu are calea Lui prin care ne trece prin situatii grele si pentru a ne aminti de unde venim.

Apoi cand experimentam succesul ne dam seama asemenea lui Iosif ca Dumnezeu a fost Cel care a deschis usa si care ne-a facut un serviciu si ne-a daruit succes.Acum este randul nostru sa-i binecuvantam pe altii!~Bob GASS~

"Increde-te in Domnul ,si fa binele ;locuieste in tara ,si umbla in credinciosie.(Psalmul 37:3)

Niciun comentariu: