~Psalmii 86:11 Învaţă-mă căile Tale, Doamne! Eu voi umbla în adevărul Tău. Fă-mi inima să se teamă de Numele Tău. ~

duminică, 7 iunie 2015

INCURAJARE


















""O!voi, care treceti pe langa mine ,privit si vedeti daca este vre-o durere ca durerea mea."(Plangerle Lui Ieremia 1:12)

Esti intristat, este mahnit sufletul tau sau te apasa vreun necaz? Vino,vom merge cu gandul la Golgota!Pasii nesiguri si inimile descurajata se vor vindeca in fata Mantuitorului.

Esti deseori mahnit si descurajat ?Vreau sa-ti prescriu un medicament care te va vindeca cu siguranta.Daca te simti nenorocit si nefericit,atunici du-te in camaruta ta si pe genunchi gandeste-te la Acela care era coplesit de chinul de moarte in Ghetsimani,si spune:

"Ce este toata suferinta mea in comparatie cu a Mantuitorului ?"Gandeste-te la Golgota si la sangele care a curs acolo ,pentru ca noi sa avem pace!

Jertfa de la cruce este un medicament sigur impotriva cufandarii in nefericire ;jertfa Domnului Hristos te poate face fericit.Cu cat Il cunoastem mai bine pe Domnul Hristos care a suferit acolo pentru noi,cu atat suntem mai fericiti.

Stii ca in viata Lui Hristos a fost ispitit in totul ca si tine? Nimic,dar chiar nimic nu i-a fost crutat.El a venit la ai Sai ,dar ei L-au lepadat.

Pentru dragostea Lui a cules numai ura si dusmanie .S-a revoltat El din cauza aceasta vreodata?Nu, niciodata!El a suferit totul ,pentru ca sa ne  Inteleaga pe toti si in orice necaz sa ne ajute .~Samanta buna~
"Dar E lera strapuns pentru pacatele noastre ,zdrobit pentru faradelegile noastre.Pedeapsa ,care ne da pace ,a cazut peste El ,si prin ranile Lui suntem tamaduiti.(Isaia 53:5)


Niciun comentariu: