~Psalmii 86:11 Învaţă-mă căile Tale, Doamne! Eu voi umbla în adevărul Tău. Fă-mi inima să se teamă de Numele Tău. ~

duminică, 5 aprilie 2015

INVIEREA LUI ISUS HRISTOS






















" Si dupa ce a zis aceste vorbe ,le-a aratat mainile si coasta Sa.Ucenicii s-au bucurat,cand au vazut pe Domnul."(Ioan 20:20)

La crucea de pe Golgota a fost "injunghiat " adevarutul Miel de Paste ,Isus Hristos.Acolo a curs sangele Sau pretios cand un soldat i-a strapuns coasta cu o sulita .

Asa cum poporul Israel a fost ocrotit atunci in Egipt de judecata prin sangele mielului uns pe pragul de sus si pe usiorii usii,fiecare om poate sa se refugieze acum in in credinta la Domnul Isus prin puterea de ispasire a sangelui Sau,pentru a fi ocrotit de judecata vesnica.

Sangele pretios al lui Isus Hristos ,al unui Miel fara cusur si fara prihana ,este singura temelie pentru faptul ca Dumnezeu poate oferi acum fiecarui om mantuire si salvare.

In prima zi a saptamanii ,in ziua invierii Domnului, pe cand ucenicii erau stransi laolata cu usile incuiate de frica iudeilor ,Isus a venit in mijlocul lor.Pentru trupul inviat si proslavit al Domnului,usile si incuietorile nu mai erau o piedica .

Si atunci ,El le-a spus : "Pace voua !" Pentru ca ucenici sa vada ceea ce putea avea ,adica pacea cu Dumnezeu,El le-a aratat mainile si coasta Sa strapunsa.

Aceasta este temelia pacii cu Dumnezeu.Domnul Isus a facut pace prin sangele cruci Lui.Dar Omul Isus Hristos nu numai ca a purtat pacatele tuturor celor ce cred in El ,ci L-a glorificat pe Dumnezeu pe cruce .

Dragostea si harul lui Dumnezeu ,dreptatea si sfintenia Sa ,toate insusirele lui Dumnezeu au fost dezvaluite prin lucrarea Domnului in modul cel mai minunat.

Dumnezeu a fost proslavit prin Omul Isus Hristos.toti care cred in Domnul Isus Hristos sunt vazuti una cu El ,uniti cu Omul proslavit in cer.

Satisfactia pe care o are Dumnezeu in Fiul ,pe baza lucrarii Sale de la cruce ,se odihneste si peste cei care sunt uniti cu El .Ei sunt plini de multumire si de adorare.~Samanta buna~







Niciun comentariu: