~Psalmii 86:11 Învaţă-mă căile Tale, Doamne! Eu voi umbla în adevărul Tău. Fă-mi inima să se teamă de Numele Tău. ~

duminică, 13 ianuarie 2013

ESTI INCA IN MAINELE LUI !



"Cum este lutul in mana olarului,asa sunteti voi in mana Mea"~Ieremia 18:6~

Dumnezeu i-a spus lui Ieremia sa mearga la casa olarului si sa vada cum isi face el vasele;"Vasul pe care-l facea n-a izbutit ,cum se intampla cu lutul in mana olarului .Atunci el a facut un alt vas,cum i-a placut lui sa-l faca ." (Ieremia 18:4) Cine  a zdrobit vasul ? Olarul !de ce la zdrobit?Ca sa faca altul mai bun din el !

Iata vestea cea buna : poate viata te-a zdrobit ,dar esti tot in mainile lui Dumnezeu! Poate familia ta si prietenii cred ca esti irecuperabil ,dar Dumnezeu are alta parere si aceasta conteaza.Poate ti se pare ca viata ti-a scapat din control ,dar de fapt tu te afli tot pe roata olarului:"Cum este lutul in mana olarului ,asa sunteti si voi in mana Mea".

Intr-o zi, un prieten de-al lui Michelangelo il vazu pe acesta lucrand la o bucata de marmura pe care o gasise intr-o  groapa de gunoi de langa Roma .Cand il intreba pe maestru scluptor ce face ,acesta raspunse : " inauntru se afla un inger si vreau sa-l scot afara".

Ce minunat ! De la groapa de gunoi intr-o vitrina .De la o bucata de marmura aruncata la o nepretuita opera de arta . Iata ce face Dumnezeul nostru! Ana a spus "El ridica din pulbere pe cel sarac ...ca sa-l puna sa sada alaturi de cei mari"(1Samuel 2:8)

Cand Domnul Isus i-a chemat pe ucenici ,le-a spus:"Veniti dupa Mine si va voi face pescar de oameni "Matei 4:19) .Nu te-ai nascut calificat ;ci te califici pe parcurs .Cum? Petrecand timp cu Domnul Isus! Asa ca ramani unde te-a pus Dumnezeu astazi si lasa-L sa lucreze in tine .Maine te vei bucura ca ai facut-o!~BOB GASS~

Niciun comentariu: