~Psalmii 86:11 Învaţă-mă căile Tale, Doamne! Eu voi umbla în adevărul Tău. Fă-mi inima să se teamă de Numele Tău. ~

luni, 14 martie 2011

ODIHNA ESTE UN DAR

"Veniti la Mine ,toti cei truditi si impovarati,si eu va voi da odihna.(Matei 11:28)
-
Cei mantuiti gasesc odihna in Domnul Isus ;cei nemantuiti o vor gasi ,daca vin la El ,caci El fagaduieste sa le-o dea.Nimic nu este mai gratuit ca un dar;primiti cu bucurie ,ceea ce El da cu bucurie.
-
Acest dar nu-l puteti cumpara si nici castiga ,ci numai il primiti ,in dar.Daca santeti "truditi"de dorinte ambitioase ,de pofte sau de temeri,El va va scapa de acest jug de fier .
-
Santeti poate "impovarati " de pacat ,de griji ,imprejurari ,remuscari temeri de moarte ;daca veniti la El ,El va va scapa de aceasta povara .El a purtat multimea apasatoare a pacatelor pentru ca noi sa n-o mai purtam .
-
El s-a facut purtatorul greutatilor noastre,pentru ca noi sa nu ne prabusim sub apasarea lor.Domnul Isus ne da odihna .Credeti aceasta?Puneti-L la incerercare fara intarziere.
-
Veniti la El ,parasind orice alt sprijin ,crezand marturisirea lui Dumnezeu .Daca veniti la El ,odihna pe care v-o va da El ,va fi adanca ,sigura ,sfanta,vesnica ;este o odihna cereasca ,data chiar de azi ,tuturor acelor care vin la El ."Sa ne silim deci sa intram in aceasta odihna."-C.H.SPURGEON

2 comentarii:

Ellie spunea...

Ce buna amintire de dragostea lui Dumnezeu pentru noi...El intradevar ne da odihna. Ce mare har sa poti crede in El!
Multumesc pentru tot ce faci...caci incurajezi pe cei ce te vizita!
Sa ai o zi binecuvatata...

Speranta spunea...

Da,este adevarat caci numai Domnul Isus ne da odihna.

Multumesc pentru vizita...

Multe binecuvantari...
:)