~Psalmii 86:11 Învaţă-mă căile Tale, Doamne! Eu voi umbla în adevărul Tău. Fă-mi inima să se teamă de Numele Tău. ~

vineri, 4 martie 2011

DUMNEZEU E GATA SA TE ASCULTE

"Si fara credinta este cu neputinta sa fim placuti Lui!Caci cine se apropie de Dumnezeu ,trebuie sa creada ca El este si ca rasplateste pe cei ce-L cauta."(Evrei11:6)
-
Cheama-L pe Domnul in incercarile tale,adreseaza-te Lui in descurajarea sau in remuscarile cugetului tau!El iti va raspunde in mod sigur.Vei expermenta ca El este ,in adevar,un Dumnezeu viu.
-
El raspunde rugaciunilor tuturor oamenilor ,fara deasebire.Te-ai rugat lui Dumnezeu? Nu este vorba de a rosti o rugaciune invatata pe de rost ,ci de a te adresa personal si direct Creatorului tau.
-
Cel care te cunoaste si care Se intereseaza de tine,pentru a-i cere ajutorul Sau intr-o greutate deosebita ,o boala grava sau o primejdie presanta.Dar mai mult ,crestinul stie ca poate sa-I vorbeasca Domnului si de micile greutati zilnice.
-
Noi avem un Dumnezeu foarte mare,care face lucruri foarte mari si caruia totus nici o problema a celor credinciosi nu-I este prea mica .Noi nu-L vom obosi niciodata .
-
Cautati ajutorul si harul lui Dumnezeu rugandu-va ,fiind siguri totodata ca va asculta fara conditie!Vorbiti-I despre nevoile voastre,spuneti-I toate indoielile!
Nu asteptati ziua de maine ,pentru a avea aceasta legatura cu El !
-
Adresati-va Lui ,El doreste sa-L cunoasteti in raspunsurile Sale!Apoi nu uitati
sa-I multumiti.(Multumiti lui Dumnezeu pentru toate lucrurile;caci aceasta este voia lui Dumnezeu ,in Hristos Isus,cu privire la voi.(1Tesaloniceni 5:18)-Samanta buna

2 comentarii:

Ellie spunea...

Ce frumoasa poza si ce verset potrivit!

Asa sa fie...sa fim placuti Lui~ in orice lucru.

Domnul sa te binecuvinteze astazi cu mult har!

Speranta spunea...

Ellie,multumesc pentru incurajare...Domnul sa te binecuvinteze...
:)