~Psalmii 86:11 Învaţă-mă căile Tale, Doamne! Eu voi umbla în adevărul Tău. Fă-mi inima să se teamă de Numele Tău. ~

luni, 7 martie 2011

INCREDE-TE IN DRAGOSTEA NESCHIMBATA A DOMNULUI


"Dumnezeul nadejdeii sa va umple de toata bucuria si pacea,pe care o da credinta,pentruca,prin puterea DuhuluiSfant ,sa fiti tari in nadejde! " -(Romani15:13)-
-
Sa nu ti se clinteasca increderea in dragostea de nesghimbat a Domnului tau!Indiferentde situatie - cuptorul ,mai ferbinte ca niciodata;apele,mai adanci decat au fost vreodata;umbrele,mai intunecoase ca pana acum;
-
Calea ,mai grea decat a fost vreodata ;apasarea ,mai cumplita ca nici cand - tu pastreaza-ti increderea ancorata intotdeauna in dragostea si afectiunea perfecta.
-
A Celui care Si-a dovedit iubirea coborand in tarana mortii - jos,sub talazurile grele si intunecate ale maniei lui Dumnezeu,pentru a-ti salva sufletil din flacarile eterne.Sa nu-ti fie teama sa te increzi in El pe deplin - incredinteaza-te pe tine insuti fara umbra de indoiala!
-
Nu masura dragostea Sa prin cirucumstantele in care te afli tu. Daca faci asa ,vei ajunge la o concluzie falsa.Nu judeca dupa aparentele exterioare si nu rationa vreodata dupa imprejurari.Apropie-te de inima Domnului Isus Hristos si mediteaza din acel loc binecuvantat.
-
Niciodata sa nu explici dragostea Sa prin situatiile in care te afli tu,ci totdeauna explica situatiile tale prin dragostea Sa .Lasa razele bunavointei Sale eterne sa straluceasca deapra Celor mai negre imprejurari ale tale ,si atunci vei putea raspunde oricarui gand nepotrivit,indiferent de sursa lui.
-C.H.Mackintosh

Niciun comentariu: