~Psalmii 86:11 Învaţă-mă căile Tale, Doamne! Eu voi umbla în adevărul Tău. Fă-mi inima să se teamă de Numele Tău. ~

miercuri, 21 august 2024

"MANTUIREA UNUI HOT"



"Cine se teme de Domnul are un sprijin tare in El, si copiii lui au un loc de adapost la El(Proverbe14:26)
 "Sa luam seama la umbletele noastre, sa le cercetam si sa ne intoarcem la Domnul."(Plangerile lui Ieremia 3:40) ."

Un tata si-a dus fiul la Londra, ca ucenic, la un giuvaergiu, Intr-o zi tatal a primit o scrisoare, ca tanarul l-a furat pe mesterul lui. Intristat, s-a grabit sa ajunga la Londra, unde a aflat ca problema statea intr-adevar asa.

Tanarul a fost concediat. In timp ce tatal si fiul paseau pe strazilei Londrei, cel din urma s-a desprins deodata de langa tatal lui si n-a mai fost gasit.  Astfel sarmanul om a trebuit sa se intoarca acasa, cu inima sdrobita. Au trecut multi ani; nu s-a mai auzit nimic de fiul pierdut.

Intr-o duminica seara, parinti erau acasa si citeau Cuvantul lui Dumnezeu. Mai mult ca de obicei s-au simtiti indemnati sa se roage pentru fiul lor decazut. 

In aceeasi seara, la Londra,  o banda de hoti au trecut pe langa sala de evanghelizare  a predicarorului Spurgeon, cu intentia de a sparge dulapul cu bani din  acea sala. Printre acesti infactori se afla si fiul acelor parinti care se rugau, 

El a primit sarcina sa intre in sala si sa vada cat era ora. Mesagerul lui Dumnezeu predica despre talharul de pe cruce. Aratand cu mana exact in directia acelui fiu , Spurgeon a zis: "Daca in seara aceasta se gaseste un hot, Isus Hristos il poate salva."

Cuvantul l-a lovit in inima. Din acel moment, totul s-a schimbat si fiul s-a intors acasa ca alt om spre bucuria tuturor .{Samanta buna}

Niciun comentariu: