~Psalmii 86:11 Învaţă-mă căile Tale, Doamne! Eu voi umbla în adevărul Tău. Fă-mi inima să se teamă de Numele Tău. ~

luni, 25 iunie 2018

TIMP PENTRU DUMNEZEU,FARA GRABA SI FARA INTRERUPERI

























"Cartea aceasta a Legii sa nu se departeze de gura ta ; cugeta asupra ei zi si noapte,cautand sa faci tot ce este scris in ea; caci atunci vei izbandi in toate lucrarile tale, si atunci vei lucra cu intelepciune."
(Iosua 1:8)
Un adevarat crestin iese in evidenta! Are un caracter mai bine ancorat,idei mai originale, spirit mai bland,curaj mai mare, capacitati de conductor mai bune preocupari mai largi, compasiune autentica si convingeri concrete.

Este plin de bucurie, in ciuda circumstantelor dificile si manifesta o inelepciune ce depaseste cu mult varsta. Si mai este si plin de surptrize: crezi ca l-ai eticheat, insa se dovedeste imprevizibil.

Cand esti in preajma lui, te simti putin incomod, deoare ce nu stii la ce sa te astepti. In timp ,vei descoperi ca te poti increde in actiunile si ideile lui originale.De ce? Pentru ca acest gen de om are o relatie solida cu Domnu - una care este reinoita zi de zi.

David a spus: "Inaintea lui Dumnezeu, fara graba si fara intreruperi " Ci isi gaseste placere in legea Domnului, si zi si noapte cugeta la Legea Lui!

Sistemul lui " radicular" ajunge pana la apa vietii. De aceea, toate lucrurile pe care pune mana " se transforma in aur". Putini dintre noi ajung la acest niviel. Cum asa?

Pentru ca suntem pur si simplu prea ocupati! Inamicul nr.1 al cresterii spirituale este programul supraincarcat, lucru care seamana izbitor cu ceva numit de Biblie "desertaciune lumeasca".- a fi prins in sistem pana la neglijarea umblari cu Dumnezeu.

Orice ai spune, cheia crestinismului adevarat este timpul. Nu "resturi" de timp ,nu timp, "menajer"
ci timp calitate 1. Pentru contemplare, pentru meditare, pentru reflectii. Timp pentru Dumnezeu,fara graba si fara intreruperi.{Bob GASS}

Niciun comentariu: