~Psalmii 86:11 Învaţă-mă căile Tale, Doamne! Eu voi umbla în adevărul Tău. Fă-mi inima să se teamă de Numele Tău. ~

vineri, 22 iunie 2018

FA-T TIMP



























"Si daca chemati ca Tata pe Cel ce judeca fara partinire pe fiecare dupa faptele lui, purtati-va cu frica in timpul pribegiei voastre."(1 Petru 1:17)


Din trecerea grabita prin lume catre veci, fa-ti timp macar o clipa sa vezi pe unde treci. Fa-ti timp sa vezi durerea si lacrama arzand. Fa-ti  timp sa poti cu mila sa le alini trecand.

Fa-ti timp pentru-adevar si adancimi in vis, fa-ti timp pentru cantare cu sufletul deschis. Fa-ti timp sa vezi padurea, s-asculti langa izvor, fa-ti timp s-auzi ce-ti spune o floare ,un cocor.

Fa-ti timp s-astepti din urma cand mergi cu slabanogi, fa-ti timp pe-un munte seara stand singur sa te rogi. Fa-ti timp sa stai cu mama si tatal tau batran, fa-ti timp de-o umbra blanda si-o coaja pentru caini.

Fa-ti timp sa stai aproape de cei iubiti voios, fa-ti timp sa fii si-al casei, si-al slujbei lui Hristos. Fa-ti timp sa gusti frumusetea din tot ce e curat, fa-ti timp ca esti de taine si lumi inconjurat. Fa-ti timp c-o taina si-un adevar sa stai, fa-ti timp ca toate-acestea au inima si grai.

Fa-ti timp s-asculti la toate , din toate inveti, fa-ti timp sa dai vietii adevaratul pret. Fa-ti acum ,ca-n urma zadarnic ai sa plangi, comoara risipita a vietii n-o mai strangi.

"Luati seama deci sa umblati cu bagare de seama,nu ca niste neinteleptici ca niste intelepti. Rascumparati vremea caci zilele sunt rele."(Efeseni 5:15-16) {Samanta buna}


Niciun comentariu: