~Psalmii 86:11 Învaţă-mă căile Tale, Doamne! Eu voi umbla în adevărul Tău. Fă-mi inima să se teamă de Numele Tău. ~

vineri, 2 martie 2018

"LUMINA IN DOMNUL"




















"Fiindca atat de mult a iubit Dumnezeu lumea ca a dat pe singurul Sau Fiu ,Pentru ca oricine crede in El ,sa nu piara, ci sa aiba viata vesnica.(ioan 3:16)

" Tot ce-Mi da Tatal ,va ajunge la Mine;si pe cel ce vine la Mine, nu-l voi izgoni afara."(Ioan 6:37)

Un prieten a povestit o intamplare care s-a petrecut pe un vapor, pe mare. Fiind furtuna mare s-a intors in cabina. Deodata aude un glas :"un om peste bord!"

Prietenul meu a alergat spre punte dar si-a pus problema daca ar putea fi de folos sau devine o piedica .Era tare preocupat cu ce-ar putea ajuta.Ochii lui s-au oprit la o lamba. A luat-o si a pus-o la fereasta cabinei, fara sa inteleaga rostul acestei lucrari .

Dupa putin timp a auzit insa voci pline de bucurie: "Este salvat" A doua zi a aflat ca lumina de la lampa care a pus-o la fereasta a ajutat pe cel ce se zbatea cu valurile sa vada si sa apuce colacul de salvare care i-a fost aruncat.

De-am simti noi toti cei care am fost salvat prin Domnul Isus, raspunderea noastra pentru ceilalti. Luminam noi imprejurul nostru cu lumina Evangheliei? Oameni ratacesc in intunericul noptii pacatului. Marea vietii este salbatica si inspaimantatoare .

Cat de multi sant cei care sant smulsi fara sa afle despre iertarea pacatelor! O,de-ar lumina fiecare credincios in jurul lui! Chiar daca slujba pe care o facem pentru El pare neinsemnata,Domnul o poate folosi pentru mantuirea altora.

Ca sa indreptam pe altii spre Domnul Isus nu trebuie sa fim predicatori ci trebuie ca in purtarea noastra sa aratam limpede si simplu ca noi avem "lumina IN Domnul."

Un vestitor al Evangheliei privea intr-o zi la un sculptor care cu un ciocan si cu o dalta pe care o manuia cu multa maiestrie, modela din piatra o statuie.-Ah ,zise credinciosul cat as dori sa pot cu aceesi usurinta, sa dau viata inimilor de piatra.

Sculptorul ii raspunse: - Vei putea, cand vei lucra asa cum lucrezeu: in GENUNCHI.

Aceste doua intamplari vorbesc mult inimilor noastre. Fiecare poate sa luminezeu in jurul sau lumina cea sfanta a Evangheliei, chiar daca acest lucru se face de multe ori fara vorbe. Sa stam inaintea Domnului si sa-L rugam pe El sa ne invete cand sa vorbin si cand sa tacem.{ Domnul este aproape!}

Niciun comentariu: