~Psalmii 86:11 Învaţă-mă căile Tale, Doamne! Eu voi umbla în adevărul Tău. Fă-mi inima să se teamă de Numele Tău. ~

luni, 10 iulie 2017

FORTAT DE BIBLIE SA STIU UN SINGUR LUCRU

























"Caci n-am avut de gand sa stiu intre voi altceva decat pe Isus Cristos si pe El rastignit...pentru ca credinta voastra sa fie intemeiata nu pe intelepciunea oamenilor ,ci pe puterea lui Dumnezeu.(1Corinteni 2:2-5)

La acelasi loc sangeros ajungem si prin intrebarea referitoare la pasiunea unica. Biblia ne impinge in aceesi directie. De exemplu, apostolul Pavel ne spune ca viata si lucrarea lui au ca punct comun acelas tel: "Caci n-am avut de gand sa stiu intre voi altceva decat pe Isus Cristos si pe El rastignit"(1Corinteni 2:2)

Este uimitor acest lucru, daca ne gandim la varietatea de lucruri pe care Pavel le-a facut. Trebuie sa existe un sens in faptul ca "Isus Cristos si El rastignit" este baza si suma a tot ce spune el.Ne determina sa ne vedem vietile intr-o perspectiva unica si sa intelegem ca aceasta trebuie sa fie crucea lui Hristos.

Nu trebuie sa cunoastem o sumedenie de lucruri pentru ca viata ta sa aiba o influienta durabila in lume.Insa trebuie sa cunosti putinele lucruri mari care sunt cu adevarat importante, poate chiar un singur lucru, si apoi sa fii gata sa traiesti pentru el si sa mori pentru el.

Oamenii care influenteaza durabil lumea nu sunt aceia care stapanesc multe domenii,ci aceia care sunt stapaniti ei insisi de o singura cauza mareata.

Daca vrei ca viata ta sa conteze,daca vrei ca valurelele produse de pietricele pe care le arunci tu sa devina valuri care sa ajunga la marginile lumii si sa treaca dincolo, in eternitate, nu trebuie sa ai un coeficient de inteligenta inalt.

Nu trebuie sa arati deosebit de bine sau sa fi urmat o scoala renumita. In schimb ,trebuie sa cunosti cateva lucruri mari, de neschimbat, evidente, simple, glorioase - sau un singur lucru care sa le includa pe toate - si sa arzi pentru acestea.{John Piper)

Niciun comentariu: