~Psalmii 86:11 Învaţă-mă căile Tale, Doamne! Eu voi umbla în adevărul Tău. Fă-mi inima să se teamă de Numele Tău. ~

vineri, 8 aprilie 2016

"SA DAM LA OPARTE "




















"Si noi,dar,fiindca suntem inconjurati cu un nor asa de mare de martori ,sa dam la oparte orice pedica,
si pacatul care ne infasoara asa de lesne, si sa alergam cu staruinta in alergarea care ne sta inainte."(Evrei 12:1)

Biblia spune: "Nu stiti ca cei ce alearga in locul de alergare, toti alearga, dar numai unul capata premiul ? Alergati, deci, in asa fel ca sa castigati premiul!" (1Corinteni 9:24) In viata ai ocazia de a alerga o singura data,asa ca alearga ca sa castigi.

Ca sa nu te impedici sau sa-ti pierzi locul,nu privi in urma ta. Nu putem alunga trecutul, dar multumim lui Dumnezeu ca putem trage invataturi si-l putem lasa in urma.

Nu te ingrijora la gandul curbei urmatoare,concetreaza-te asupra pasului urmator. Daca nu intelegi lucrul acesta se poate intampla sa cazi si sa nu poti sa te mai ridici. Fara sa-ti dai seama inapoia ta  vor exista mai multe curbe decat inaintea ta, asa ca priveste fiecare pas ca fiind importand:

" sa dam la oparte orice piedica, si pacatul care ne infasoara asa de lesne ,si sa alergam cu staruinta in alergarea care ne sta inainte".

Multi dintre noi ducem poverile si ne ingrioram pe care oameni mai in varsta si mai intelepti le considera lipsite de insemnatate . ne irosim puterile stingand incedii care daca le-am lasa in pace s-ar stinge singure.

Timpul este resursa ta cea mai de pret. Economiseste-l si astfel bunurile tale de pret vor creste,iar datoriile tale vor scadea.

Scapa de bagajul vechilor relatii,temerilor inutile si indatorarilor false fata de cei care cauta sa te manipuleze .Si asa sunt destule incercari in viata ta; de ce sa le mai suporti si pe cele care le poti da deoparte?

Cand orbul Bartimeu a aflat ca Isus este in cetate,si-a aruncat haina de pe el ca sa nu-l impedice si a alergat spre El .Iar credinta lui a fos rasplatita: " indata orbul si-a capatat vederea si a mers pe drum dupa Isus." (Marcu 10: 52) Astazi da departe povara ta si alearga!`{ Bob GASS }

Niciun comentariu: