~Psalmii 86:11 Învaţă-mă căile Tale, Doamne! Eu voi umbla în adevărul Tău. Fă-mi inima să se teamă de Numele Tău. ~

vineri, 1 ianuarie 2016

AM TRECUT PRAGUL UNUI AN NOU




















"El Si-a pus mana dreapta peste mine,si a zis: Nu te teme ! Eu sunt Cel dantai si Cel de pe urma, Cel viu. Am fost mort, si iata ca sunt viu in vecii vecilor. Eu tin cheile mortii si ale Locuintei mortilor. "
(Apoc 1:17-18)

Am trecut pragul unui an nou. Si stim cat de important este aceasta trecere pentru noi. Ne stau in fata evenimente a caror implinire este inevitabila. Domnul Isus Hristos insa este acelasi, El tine in mainile Lui toate lucrurile,  toate problemele intregii lumi si mai cu seama problemele noastre personale. cele care adesea ne infricoseaza.

El ingaduie unele situatii pentru a arata puterea si fiinta Lui minunata. Ioan se afla in exil pe insula Patmos, departe de prietenii lui , in mijlocul unor situatii grele  avand inainte necunoscutul.

Dar tocmai in aceasta stare a venit la El Domnul Isus Hristos  Cel inaltat de Dumnezeu,  incoronat cu cinste, slava, putere si autoritate, asa cum il vom vedea cu totii atunci cand va veni ca Judecator .El isi pune mana pe ucenicul Lui iubit si-i spune: "NU TE TEME"

Domnul Isus este Cel viu care era mort si iata ca traieste in vecii vecilor. Ce minunat ca avem un astfel de Mantuitor viu, care a primit o inviere atat de glorioasa si  caruia I s-a dat toata puterea in cer si pe pamant!

Sa ne infricoseze acest lucru, sau sa avem o viziune trista spre viitor ? Nu. El vrea sa ramana in toate zilele cu noi. "Nicidecum n-am sa te las cu niciun chip NU te voi PARASI. Ar fi de dorit sa simtim si noi mana Lui cand ne spune: Nu te teme !"

Poate mai sunt cateva clipe pana la venirea Lui din nou ca sa inalte pe ai Sai in maretia lui Dumnezeu. Pana atunci insa, sa-L urmam cu toata nadejdea si despartiti de toate lucrurile care nu-I plac Lui.

"Nu ti-am dat Eu oare porunca aceasta: " Intareste-te si imbarbateazate? NU te inspaimanta si nu te ingrozi,caci Domnul Dumnezeul tau este cu tine in tot ce vei face. (Iosua 1:9) {Domnul este aproape}

Niciun comentariu: