~Psalmii 86:11 Învaţă-mă căile Tale, Doamne! Eu voi umbla în adevărul Tău. Fă-mi inima să se teamă de Numele Tău. ~

sâmbătă, 23 mai 2015

RASCUMPARATORUL MEU TRAIESTE


















 " De aceea si poate sa mantuiasca in chip desavarsit pe cei ce se apropie de Dumnezeu prin El ,pentruca  traieste pururea ca sa mijloceasca pentru ei."( Evrei 7:25) 

E bine pentru noi ca asa cum traieste pacatul, firea omeneasca si diavolul ,traieste si Isus ,si dupa cum cele dintai pot sa ne ruineze,Domnul Isus are o putere mult mai mare ca sa ne salveze.

Toata inaltarea si puterea Lui sunt pentru folosul nostru ."L-a inaltat sa fie Domn "si L-a inaltat sa dea"A fost inaltat sa fie Domn si Mantuitor ,ca sa poata da tuturor celor ce vin sub conducerea Lui,tot ce este necesar pentru indeplinirea mantuirii lor.

Domnului Isus nu-i lipseste nimic pentru mantuirea celui pacatos,care sa nu se desfasoare in harul Sau.El uneste calitatea de Domn cu cea de Salvator ,menit sa aduca binecuvantari oamenilor,ei fiind ca floarea si coroana gloriei Sale .

S-ar putea sa fie ceva mai bine chibzuit care sa trezeasca speranta pacatosului in cautarea Domnului Hristos?
Domnul Isus a suferit marea umilire si deaceea trebuia ca sa fie inaltat.Prin umilire El a indeplinit si indurat toata voia Tatalui,de aceea a fost rasplatit prin inviere in glorie .

El foloseste aceasta inaltare pentru binele poporului Sau.Cetitorule ,ridica-ti privirea spre aceste culmi de glorie de unde iti poate veni ajutorul-sa contemplezi aceste culmi slavite ale Domnului si Mantuitorului.

Oare nu este aceasta cea mai mare speranta a oamenilor ca un Om este acum pe tronul Universului? Nu e ceva maret ca Domnul tuturor ,este Mantuitorul Pacatosilor?

Noi avem un Prieten la Curtea Domneasca- un Prieten pe tronul de domnie .El isi va intrebuinta toata influenta Lui pentru aceia care se incredinteaza in mainile Lui.~ C.H.SPURGEON~



Niciun comentariu: