~Psalmii 86:11 Învaţă-mă căile Tale, Doamne! Eu voi umbla în adevărul Tău. Fă-mi inima să se teamă de Numele Tău. ~

duminică, 10 mai 2015

MERGI IN CADENTA CU DUMNEZEU!

















"Caci noi...am fost zidit in Hristos Isus pentru faptele bune pe care le-a pregatit Dumnezeu mai dinainte ,ca sa umblam in ele"(Efeseni 2 :10)

Atitudenea noastra neclintita trebuie sa fie : "Doamne, arata-mi planul Tau" Apoi,dupa ce stim care este dorinta lui Dumnezeu ,trebuie sa o ducem la indeplinire! Cand Ii spunem da lui Dumnezeu ,El ne inzestreaza cu ceea ce ne lipseste pentru a face voia Lui.

Sa remarcam ca Dumnezeu nu ne inzestreaza mai intai si apoi ne cheama .Nu,El ne cheama si pe masura ce pasim prin credinta si Ii dam ascultare ,El ne inzestreaza.

Biblia spune :"sa va purtati intr-un chip vrednic de chemarea pe care ati primit-o "(Efeseni 4:1)
Aceasta exprimare "sa va purtati"nu se refera la o hoinareala ci la pasirea in aceeasi cadenta cu Dumnezeu ,prizand ritmul Duhului Sfant si miscandu-ne exact cum se misca El.

Cand Dumnezeu actioneaza ,si noi actionam .Cand Dumnezeu se opreste ,si noi ne oprim.Nu trebuie niciodata sa credem ca ne putem imparti viata pe copartimente asa incat sa spunem :"In aceasta categorie sau anotimp sau imprejurare,actionez pe cont propiu.

In celalta categorie sau anotimp sau imprejurare actionez potrivit puterii Duhului Sfant din mine".
Duhul Sfant nu vine si pleaca din vietile noastre El este necontenit cu noi!

"Caci in El avem viata ,miscarea si fiinta"(Faptele Apostolilor 17:28)Odata ce ai inceput sa umbli in ritmul Duhului Sfant ,nimic nu va mai conta atat de mult pentru tine decat sa pastrezi acelasi ritm ca al Lui.

Vei descoperi ca directia in care te poarta este mereu cea buna, vremea Lui este mereu cea mai buna,iar rezultatele pe care le obtii sunt mereu rezultatele cele mai bune.~Bob GASS~

Niciun comentariu: