~Psalmii 86:11 Învaţă-mă căile Tale, Doamne! Eu voi umbla în adevărul Tău. Fă-mi inima să se teamă de Numele Tău. ~

miercuri, 1 octombrie 2014

"INVATA PE COPIL CALEA..."





















"Invata pe copil cale pe care trebuie s-o urmeze ,si cand va imbatrni, nu se v-a abate de la ea .(Proverbe 22:6)

Adultii sunt plini de notiunile lor si foarte satisfacuti cu ei insasi.Cu copiii insa nu este asa;gandurile si opiniile lor nu au fost inca formate ;ei sunt vase goale si este privilegiul nostru binecuvantat sa le umplem .

 In Ioan 2,Domnul Isus le-a spus slujitorilor sa umple vasele cu apa. Au ascultat in totul ;ei au facut aceasta cu toata inima, pentru  ca le-au umplut pana la gura! 

Lucrarea ta este sa umpli copiii cu apa Cuvantului lui Dumnezeu ,care este adevarul evangheliei ,pe care Domnul Isus o poate schimba in vinul salvarii.

Daca noi nu ii umplem pe copii,altcineva ii va umple.Satan cauta vase goale ca sa le umple cu otrava necredinciosiei si cu senzualitatea care poate omori si distruge .Trebuie sa ne facem bine lucrarea si sa umplem pe copii cu apa Cuvantului .

Dar aceasta nu o poti face decat daca tu insuti esti umplut .Daca citesti liteatura fara valoare ,nu trebuie sa te miri daca copiii tai tind spre nebunie.Sunt unii care vor sa faca o lucrare cu copiii ,dar care au propiile suflete pline de gunoi.

Citeste tot ce te-ar putea ajuta in lucrarea ta ,insa hraneste-te cu Cuvantul sfant ; Biblia sa fie cartea ta aleasa!Si nu uita ,trebuie sa ramai mereu in contact personal cu Domnul!

Sa fim ca acei slujitori care au umplut acele vase pana sus si le-au adus la Domnul Isus .Ei nu puteau schimba apa in vin si nici tu nu o poti face.

Tu trebuie sa faci ce au facut si ei : sa ii aduci la Domnul Isus -si aceasta necesita o rugaciune febinte .Nu poti avea succes daca nu ramai in depedenta si rugaciune inaintea Stapanului tau.~J.T.Mawson~





Niciun comentariu: