~Psalmii 86:11 Învaţă-mă căile Tale, Doamne! Eu voi umbla în adevărul Tău. Fă-mi inima să se teamă de Numele Tău. ~

miercuri, 15 octombrie 2014

DUMNEZEU ITI VA DA IZBANDA.























"Binecuvantat sa fie Dumnezeu Tatal Domnului nostru Isus Hristos,Parintele indurarilor si Dumnezeul orcarei mangaieri,care ne mangaie in toate necazurile noastre ..."

Dumnezeu te poate conduce prin situatii din care crezi ca nu vei supravietuii sau in care ai impresiea ca vei ramane blocat pentru totdeauna .El iti poate aduce alinare in cele mai dure situatii si iti da pacea in mijlocul unei traume .

Dar inainte ca viata ta sa se sfarseasca ,tu vei trai ,vei iubi si vei expermenta pierderea.Pierderea anumitor lucruri te va ajuta sa apreciezi ceea ce ai deja .Gustul esecului este cel ce face ca succesul sa fie dulce.

Vei trai in fiecare zi nestiind ce aduce ziua de maine,dar vei fi increzator ca Dumnezeu are un plan pentru ziua de maine .Nu esti in mainile sefului tau sau a bancherului sau a partenerului de viata sau a nici unei persoane

.Si nici ei nu sunt in mainele noastre pentru ai manipula sau controla ,Nu ,ziua de maine se afla in mainele lui Dumnezeu.

Doar pentru ca nu recunosti drumul pe care te afli nu inseamna ca Dumnezeu nu te calauzeste .El promite :" Ii voi povatui pe carari nestiute de ei ;voi preface intunericul in lumina ,inaintea lor ,si locurile strambe in locuri netede:iata ce voi face ,si nu-i voi parasi."(Isaia 42:16)

Asa dar cunoastel pe Dumnezeu ;vei avea nevoie de El.El va fi alaturi de tine El va fi langa tine cand oricine altcineva sau altceva te-a desamagit .El va fi cu tine in locuri intunecoase ."seara vine plansul ,iar dimineata veselia ."(Psalmul 30:5)Oricat de lunga va fi noaptea ,dimineata vine intotdeauna si odata cu ea bucuria Lui.

Cand privesti in urma ,vei realiza ca harul Sau te-a pazit , ti-a purtat de grija,te-a protejat ,te-a alinat te-a mangaiat si ti-a dat izbanda .Vremurile si anotimpurile se schimba ,dar nu si Dumnezeu.El este intotdeauna"Dumnezeul orcarei mangaieri". ~Bob GASS~


Niciun comentariu: