~Psalmii 86:11 Învaţă-mă căile Tale, Doamne! Eu voi umbla în adevărul Tău. Fă-mi inima să se teamă de Numele Tău. ~

luni, 8 septembrie 2014

PERSEVERENTA






















"Cat va fi pamantul ,nu va inceta semanatul si seceratul ,frigul si caldura ,vara si iarna ,ziua si noaptea!"(Geneza 8:22)"Vom secera daca nu vom cadea de oboseala.(Galateni 6:9)

Sa remarcam doua lucruri despre perseverenta : Perseverenta inseamna sa te opresti nu pentru ca ai obosit ,ci pentru ca ti-ai implinit slusba .

Diplomatul Robert Strauss a spus :"Succesul e ca si cum te-ai lupta cu o gorila de o tona .Nu renunti cand ai obosit ,renunti cand Gorila a obosit."Cand esti odihnit ,entuziasmat si plin de energie iti indeplinesti sarcina plin de vigoare.

Doar cand obosesti ai nevoie de perseverenta .Apostolul Pavel a recunoscut un lucru ."Sa nu obosim in facerea binelui ,caci la vremea potrivita ,vom secerea  daca nu vom cadea de oboseala ."

Oboseala si descurajarea nu sunt motive sa renunti ,ci sa te apropii mai mult de Dumnezeu,sa crezi ca poti face acel lucru si sa mergi inainte.

Noi subestimam ceea ce este necesar pentru a avea izbanda .Cand nu am luat in considerare costul abordam provacarile doar din interes; dar este nevoie de o dedicare deplina !

Perseverenta nu cere mai mult decat avem ,ci tot ce avem .Autorul Frank Tyger a afirmat: Dar perseverenta inseamna mai mult decat sa incerci sau sa te straduiesti .

Perseverenta este o investitie .Este dorinta de a te lega emotional ,intelectual ,fizic si spiritual de o idee ,un scop sau o sarcina pana cand ai dus-o  la indeplinire.Perseverenta cere mult, dar iata vestea cea buna.

Tot ceea ce dai este o investitie in tine insuti .de fiecare data cand faci ceea ce trebuie .Il cauti pe Dumnezeu ,te straduiesti ,ii tratezi pe ceilalti cu respect ,inveti sa cresti ;investesti in tine insuti .pentru a face acest lucru in fiecare zi este nevoie de perseverenta .~Bob GASS~














Niciun comentariu: