~Psalmii 86:11 Învaţă-mă căile Tale, Doamne! Eu voi umbla în adevărul Tău. Fă-mi inima să se teamă de Numele Tău. ~

sâmbătă, 23 august 2014

DRUMUL SPRE TINTA




















"Nu stiti ca cei ce alearga in locul de alergare ,toti alearga ,dar numai unul capata premul ?Alergati in asa fel ca sa capatati premul!(1Corinteni 9:24)

Oricine trebuie sa aiba o tinta in viata .Cu cat tinta este mai mare ,cu atat viata este mai frumoasa,mai inaltatoare .Credinciosii sunt plini de bucurie ,pentru ca ei au o tinta precisa in viata ,catre care alearga cu tot elanul .

Aceasta alergare spre tinta nu este presarata intotdeauna cu flori pe cale .Poate este cinva in apropierea noastra in familia noastra ,care ne amaraste mult viata.Ce greu este sa stai la un loc cu cineva care te dojeneste intruna !

Unii sunt atat de cicalitori,ca nu este chip sa se debaraseze de aceasta pornire nesuferita .Nu este deloc usor
pentru cineva sa traiasca in astfel de conditii."Mai bine sa locuiesti intrun pamant pustiu ,decat cu o nevasta galcevitoare si suparacioasa"(Proverve 21:19)

Cine are de a face cu oameni cicalitori, peste masura este in pericol sa fie impedicat in alergare sa spre tinta .

Dar cine stie ca Dumnezeu foloseste si astfel de situatii tocmai invederea obiectivul pe care il avem de atins ,
cine stie ca aceste nu sunt decat probe practice la care este supusa viata sa de credinta ,acela nu se va razvrati ,ci le va lua din mana Stapanului.

Noi nu putem schimba pe altii; singurul lucru pe care il putem face este intelegerea lucrurilor si continuarea drumului spre tinta.~Samanta buna~





Niciun comentariu: