~Psalmii 86:11 Învaţă-mă căile Tale, Doamne! Eu voi umbla în adevărul Tău. Fă-mi inima să se teamă de Numele Tău. ~

sâmbătă, 2 martie 2013

PANA CAND ESTI CU TOTUL AL LUI



"Dar rabdarea trebuie sa-si faca desavarsit lucrarea ,pentruca sa fiti desavarsiti,intregi,si sa nu duceti lipsa de nimic.~ Iacov 1:4~

In cazul multora dintre noi ,lucrurile sunt in oridine in ansamblu,dar exista unele domenii in care suntem neglijenti.Nu este vorba de pacat,ci de ramasite ale vietii noaste carnale care ne pot face neglijenti Neglijenta este o insulta la adresa Duhului Sfant .

Nu trebuie sa fim neglijenti in nicio privinta : nici in modul in care mancam sau bem ,nici in modul cum ne inchinam lui Dumnezeu .

Nu numai relatia noastra cu Dumnezeu ,ci si expresia exterioara a acestei relatii trebuie sa fie corecta .In final Dumnezeu nu va scapa nimic din vedere ; fiecare detaliu este sub privirea Lui In nenumarate moduri Dumnezeu ne va intoarce la acelas punct mereu si mereu.

El nu oboseste sa ne intoarca in acelas loc pana cand invatam lectia ,deoarce El lucreaza la realizarea produsului finit.Poate fie vorba de impulsivitate - in repetate randuri ,cu cea mai tenace rabdare,Dumnezeu ne intoarce la acelas punct .

Sau poate fi vorba de o atitudine distrata a minti noastre sau de un spirit de indepedenta din natura noastra.Dumnezeu incearca sa ne arate acel lucru din viata noastra care nu este intregime corect.

In studiile noastre am discutat despre adevarul reveleat al Rascumpararii lui Dumnezeu si inimile noastre sunt complet indreptate  spre El ;minunata Lui lucraredin noi ne face cunoscut ca,in ansamblu .suntem intr-o stare buna inaintea Lui.

 Acum,ne spune Duhul prin apostolul Iacov :"Lasati ca rabdarea voastra sa devina un produs finit .".Ai grija sa nu fii neglijenti in lucrurile marunte ale vietii spunand: O,pentru un moment e deajuns!"Oricare ar fi problema ,Dumnezeu ne -o va arata cu perseverenta pana cand vom fi cu totul ai Lui .~Oswald Chambers~

Niciun comentariu: