~Psalmii 86:11 Învaţă-mă căile Tale, Doamne! Eu voi umbla în adevărul Tău. Fă-mi inima să se teamă de Numele Tău. ~

vineri, 8 martie 2013

"IATA MAMA TA!"



"Fiii ei se scoala ,si o numesc fericita .~Proverbe 31:28~

Fiul lui Dumnezeu atarnat pe crucea romana.Corpul Sau fusese batut cu brutalitate,iar in sens spiritual era despartit de Tatal.Cu toate acestea ,Si-a adus aminte de mama Sa .Interesul pentru binele ei nu s-a pierdut in agonia acelei crize .

Prin cuvintele "Iata mama ta ",a incredintat-o in grija discipolului iubit,Ioan. Exemplul Sau ne arata importanta de a ne onora si de a ne ingriji de mamele noastre.Iata mama ta!Adu-ti aminte si priveste in ochii ei iubitori,asculta dulceata vocii ei ,fiorul chiar si al unei singure mangaieri a mainii ei trande .

Aduti aminte de ingrijorare ce-i innoura fata atunci cand necazurile ti-au iesit in cale si ce framantare ii cutremura fiiinta atunci cand aveai cea mai mica durere.Vei forma multe prietenii dragi , dar nu vei mai avea niciodata acea iubire inexprimabila care sa se reverse imprejurul tau,cum ea a fost in masura sa ti-o dea .

Ingrijeste-ti mama pana cand vei mai avea cel mai pretios dar din cate pot fi in lumea aceasta.

Iata mama ta ! Invata din exemplul ei binecuvantat .Invataturile si calauzirea ei din camin modeleaza si slefuieste caracterul copiilor ei . Iata mama ta! Priveste spre ea cu acelasi motiv cu care Domnul Isus i-a spus lui Ioan -daruieste-i grija si poarta de grija nevoilor ei .Ea merita mult mai mult decat pot sa-i dea darurile si cuvintele tale .

Ea trebuie sa aiba afectiunea ,atentia si intelegerea ta. Azi intoarce-te cu multumiri si laude spre Dumnezeu pentru mama ta!~ H.G.B.~

Niciun comentariu: