~Psalmii 86:11 Învaţă-mă căile Tale, Doamne! Eu voi umbla în adevărul Tău. Fă-mi inima să se teamă de Numele Tău. ~

marți, 4 decembrie 2012

A ADUNA CUVANTUL LUI DUMNEZEU



"Cand urmez ,invataturile Tale ,ma bucur de parc' as avea toate comorile.~Psalmul 119:14~

Ce-ai crede despre o persoana care ar poseda o comoara inestimabila ,dar care ar trata-o ca pe ceva lipsit de orice valoare?Ei bine,in felul acesta isi trateaza Biblia multi oameni.N-o studiaza nu mediteaza la ia si nici macar nu-si petrec cateva minute zilnic pentru a auzi ce le spune Domnul .

Apropo,ai citit pasajul ales pentru ziua de azi? Este evident ca autorul acestui psalm a iubit foarte mult Cuvantul lui Dumnezeu si l-a pastrat ca pe o comoara.Acest mod de a trata Biblia trebuie sa fie valabil si pentru noi.

Asa este cazul cu un barbat din Kansas City care a fost ranit ingrozitor in urma unei explozii .Evanghelistul Robert L.Sumner scrie despre el in cartea sa"Minunea Cuvantului lui Dumnezeu".

Fata i-a fost cumplit desfigurata ,si-a perdut vederea si ambele brate.Era un crestin convertit de curand ,si cea mai mare dezamagire a sa era ca nu mai putea citi Biblia.Apoi a auzit despre o femeie
din  Anglia care citea in biblie cu buzele.

Sperand sa faca acelas lucru ,a cerut cateva carti ale Bibliei in alfabetul Braille pentru nevazatori .Spre marea sa dezamagire ,a constatat  ca terminatiile nervoase ale buzelor sale fusesera distruse si ele de explozie .

Intr-o zi,pe cand si-a adus una dintre cartile Bibliei la gura ,pentru a incerca din nou ,i s-a intamplat sa atinga cu limba unele ditre caraterele paginii si a putut sa le identifice .Ca o strafulgerare i-a venit ideea
ca puatea citi Biblia cu limba.Pe cand Robert Sumner scria cartea,Omul acesta citise intreaga Biblie de patru ori.

O, Doamne ,ajuta-ne  sa adunam si noi la fel ca pe o comoara Cuvantul Tau!~R.W.D.~

2 comentarii:

Ellie spunea...

Daca am strange cuvantul in inima noastra am fi tari ...cand vin valuri, intristari, desamagiri.

Ce comoara avem in Biblie!

O zi frumoasa iti doresc!

Speranta spunea...


Dumnezeu sa ne ajute sa pretuim Cuvantul Sau.Sa-L citim si sa-L strangem in inima noastra ,ca sa amvem putere.Biblia sa fie comoara noastra ...

Acest credincios care a fost acidentat si era orb nu mai putea sa citeasca. A citit Biblia de patru ori cu limba .Biblia era comoara lui!
O,saptamana placuta iti doresc!