~Psalmii 86:11 Învaţă-mă căile Tale, Doamne! Eu voi umbla în adevărul Tău. Fă-mi inima să se teamă de Numele Tău. ~

marți, 30 august 2011

UMBRELE NU TE POT RANI



"Chiar daca ar fi sa umblu prin valea umbrei mortii,nu ma tem de nici un rau. (Psalmul 23:4)

Oricat de ingrozitoare si prevestitoare de rau poate parea moartea ,ea nu poate sa faca nici un rau sa-l distruga pe copilul lui Dumnezeu.

In cartea sa "Facing Death " (Confruntarea cu moartea),Billy Graham realateaza o experenta a lui Donald Grey Barnhause,unul dintre dascalin de frunte in studiul Bibliei din prima jumatate a secoulului 20.


Cancerul i-a luat sotia ,lasandu-l cu trei copii ,toti sub 12 ani .In ziua mormantarii,Branhause si familia mergeau cu masina pe sosea ,cand un camion mare a trecut pe langa ei ,arucand o umbra densa pe masana lor .


Intorcandu-se spre fiica lui mai mare ,care cuprinsa de tristete privea pe fereasta ,Branhause a intrebat-o :" Spune-mi draga mea ,ce ai vrea sa treaca peste tine ,un camion sau numai umbra unui camion ?"Privind curioasa la tatal ei ,ea a raspuns:"Fireste ca umbra.Ea nu te poate rani".


Vorbind tuturor copiilor sai,el a spus :"Peste mama voastra nu a trecut moarte ,ci umbra mortii".

Charles Haddon Spurgeon a spus:"Moartea in substanta ei a fost indepartata si nu

i-au mai ramas decat umbrele ...Nimeni nu se teme de o umbra ,caci umbra nu poate bloca drumul nimanui nici macar o clipa .Umbra unui caine nu poate musca ;umbra unei sabii nu poate ucide ".


Domnul Isus Hristos i-a luat mortii toata puterea distrugatoare prin faptul ca a murit si a platit pentru pacatele noastre si prin faptul ca a inviat dintre cei morti.

Poate ca credinta in Domnul Isus nu va alunga umbrele mortii,dar nu uita ,umbrele nu ne pot rani. -D.J.D.

Niciun comentariu: