~Psalmii 86:11 Învaţă-mă căile Tale, Doamne! Eu voi umbla în adevărul Tău. Fă-mi inima să se teamă de Numele Tău. ~

duminică, 20 septembrie 2009

DUMNEZEU DIRIJAZA IMPREJURARILE NOASTRE

"A despartit marea ,si le-a deschis un drum prin ea ,ridicand apele ca un zid .
...i-a povatuit cu maini pricepute ( Psalmul 78 :13-72

Cand nu esti sigur incotr-0 s-o iei ,supune toata judecata ta Duhului lui Dumnezeu ,
rugandu-L sa inchida toate usile in afara de cea buna .Dar intre timp mergi inainte si considera absenta unei indicatii directe de la Dumnezeu ca o confirmare a voii Lui ca esti pe cale Lui .

Si in timp ce -ti continui drumul ,vei vedea ca El a mers inaintea ta ,incuind usile pe care altfel ai fi fost tentat sa intri.Si totusi ,poti sa fii sigur ca undeva dincolo de usile incuiate este una pe care El a lasato descuata .

Si cand o vei deschide si vei intra pe ea ,te vei trezi fata-n fata cu cot al raului de
oportunitati - unul mai lat si mai adanc decat tot ce ti-ai putut inchipui vreodata ,chiar si cele mai indrasnete vise ale tale Asa ca intinde panzele si mergi pe el ,pentru ca se varsa in mare .

Dumnezeu ne conduce deseori prin imprejurarile noastre .La un momendat ,drumul nostru poate fi blocat ,dar apoi dintr-odata are loc un incident aparent banal ,care nu inseamna nimic pentru altii, dar care vorbeste foarte mult ochilor ageri ai credintei .

Si uneor aceste evenimente se repeta in diverse feluri ca raspuns la rugaciunile noastre .Cu siguranta ele nu sunt roade intamplatoare ale harzadului ,ci sunt rezultatul lucrari lui Dumnezeu care ne deschide calea pe care trebuie sa umblam ,dirijind imprejurarile noastre .

Si ele incep sa se inmulteasca pe masura ce inaintam spre tinta noastra ,asa cum luminile unui oras ,par sa creasca pe masura ce inaintam cu viteza spre el ,atunci cand calatorim noaptea .

F,B.Meyer


Niciun comentariu: