~Psalmii 86:11 Învaţă-mă căile Tale, Doamne! Eu voi umbla în adevărul Tău. Fă-mi inima să se teamă de Numele Tău. ~

joi, 25 iunie 2009

LIPSA DE STARUINTA IN CERERILE NOASTRE

"Popoare ,in orce vreme ,incredetiva in El ,varsati-va inimile inaintea Lui !Dumnezeu este adapostul nostru ."

Cat de des neglijam sa cautam raspunsurile la ce am cerut ,lucru care arata lipsa de staruinta in cererile noastre .Un fermier nu este niciodata multumit pana nu-si strange recolta .

Un tragator de elita se uita daca glontil lui a nimerit sau nu tinta ;si un doctor urmareste efectul medicamentului pe care l-a prescris .Ar trebui un crestin sa fie mai neglijent cu privite la efectul lucrarii lui in rugaciune ?

Fiecare rugaciune a crestinului ,indiferent daca este pentru binecuvantari temporale sau spirituale ,va primi un raspuns complet daca indeplineste anumite cerinte biblice .Trebuie facuta cu credinta si in acord cu voia lui Dumnezeu .Trebuie sa se bazeze pe promisiunea lui Dumnezeu, sa fie facuta in numele Domnului Isus Hristos .

Dumnezeu raspunde intodeauna intentiilor generale din rugaciunile poporului Sau.Si aceasta nu numai pentru a-Si revela gloria ,ci si pentru a-i asigura crestinului bunastarea spirituala si eterna .Deoarce vedem in Scriptura ca Domnul Isus Hristos n-a respins niciodata nici macar un solicitantcare a venit la El ,putem avea incredere ca nici o rugaciune facuta in Numele Lui nu va fi in zadar .

Raspunsul la rugaciunea noastra poate veni fara ca noi sa-i putem descerne apropierea .O samanta care este ingropata in pamant in timpul iernii ,desi ascunsa si aparent moarta si perduta ,prinde totusi radacini pentru primavara de mai tarziu si pentru recolta .

Raspunsurile intarziate la rugaciune nu sunt doar incercarile credintei ;ele ne dau ocazia de a-L onora pe Dumnezeu prin increderea noastra neclintita in El chiar si atunci cand trebuie sa infruntam refuzul aparent al rugaciuni noastre .
C.H .SPURGEON

Niciun comentariu: