~Psalmii 86:11 Învaţă-mă căile Tale, Doamne! Eu voi umbla în adevărul Tău. Fă-mi inima să se teamă de Numele Tău. ~

sâmbătă, 14 martie 2009

STROPI

"Si fara credinta este cu neputinta sa fim placuti Lui! Caci cine se apropie de Dumnezeu trebuie sa creada ca El este,si ca rasplateste pe cei ce-L cauta ."(Evrei :11-6)
Cand este vorba de Dumnezeu ,totul se rezuma la o singura intrebare :"vei avea incredere in mine?" Daca nu,asteapta-te la o calatorie zbuciumata! Nu poti masura credinta unei persoane ,privind-o .Credinta este asemenea unei galeti cu apa .Afli cata apa este in ea doar lovind-o Cand imprejurarile te" lovesc ",se va "varsa"doar ce se gaseste in tine.

Poate tocmai ti-ai perdut serviciul ai avut o cadere financiara .Ce s-a varsat ?Indoiala sau credinta ?poate ai primit vesti proaste de la doctor si mergi sa-ti faci analizele.Ce s-a revarsat peste margini ?Daca nu poti spune masura credintei unui om privindu-l atunci asculta-l!Aceste "lovituri "se vor intampla;necrezand iti semeni propia dezamagire.

Vei fi testat ,fii sigur de asta!Si scopul acelui test nu este doar revelarea credintei ci si rafinarea ei .Dumnezeu nu-ti pune credinta la incercare pentru a vedea cata ai ,El stie deja acest lucru .O face ca noi sa stim si sa o cizelam sau sa o intarim .

Gandeste-te la cel mai dificil lucru care-ti traverseaza viata in aceste momente si adreseaza-ti intrebarea :"Mareste sau imi atenuiaza credinta ?"Daca doresti sa-l impresionezi pe Dumnezeu ,mediteaza adanc la urmatoarele cuvinte :"Si fara credinta este cu neputinta sa fim placuti Lui"

Preluat din Cuvantul lui Dumnezeu pentru astazi

Niciun comentariu: