~Psalmii 86:11 Învaţă-mă căile Tale, Doamne! Eu voi umbla în adevărul Tău. Fă-mi inima să se teamă de Numele Tău. ~

joi, 12 martie 2009

NESOCOTINTA

"Cine nesocoteste Cuvantul Domnului se pierde..."(Proverbe 13:13)
Intr-un oras din America ,parinti bogati aveau obiceiul ca in ziua terminarii liceiului sa ofere copiilor lor cate o masana .A sosit momentul cand baiatul celui mai bogat om din acel oras urma sa-si dea examenul de bacalaureat.

Totul s-a terminat cu bine .Obosit de efortul depus ,baiatul traia cu emotie crescanda momentul cand avea sa primeasca cheile autoturismul .Dar clipa mult asteptata a adus cu sine multa dezamagire.Proaspatul absolvent a primit ca rasplata pentru rezultatele obtinute o carte ,o Biblie .

Baiatul cand a vazut cartea ,a fost ca strapuns ca de o sageata .Fiinta sa clocotea de manie .Cu ura a aruncat cartea ,care sa oprit sub pat .Nu dupa mult timp ,tatal a murit intr-un accident .Cand succesiunea a fost incheiata ,baiatul s-a hotarat sa vanda casa parinteasca .Unul cate unul ,bunurile din casa erau impachetate pentru mutare.

Atunci a gasit sub pat Biblia aruncata de el.Cand sa o ridice ,din carte a cazut o fila de cont ,cu care fusese achitat cel mai nou model de autotrism"Jaguar".Acum totul se sfarsise.Pentru ca tatal murise ,semnatura sa nu mai avea valoare.Cati nu au o asemenea atitudine indiferenta fata de Biblie?
preluat din Samanta buna

Niciun comentariu: