~Psalmii 86:11 Învaţă-mă căile Tale, Doamne! Eu voi umbla în adevărul Tău. Fă-mi inima să se teamă de Numele Tău. ~

duminică, 15 februarie 2009

ESTE O CHESTIUNE DE CARACTER

"Voi face din tine un neam mare si te voi binecuvanta; iti voi face un nume mare si vei fi o binecuvantare."(Geneza 12:2)

George si-a petrecut anii copilariei intre un orfelinat si altu ,pana intr-o zi ,cand o spalatoreasa fara copii.Maria Watkins,l-a gasit dormind in grajdul ei.Nu numai ca l-a luat sub ingrijirea ei,ci la dus la biserica si i-a vorbit de Domnul Isus .

Cand a plecat in cele din urma din casa ei ,a luat cu el Biblia primita in dar.Maria a lasat o amprenta in viata lui-iar George Wasington Carver si-a lasat amprenta asupra acestei lumi.Tatal agriculturii moderne a fost prieten cu trei presedinti ,inclusiv cu Henri Ford si Ghandi ,fiindu-i brevetate peste 300 de inventii.

Chestiunea remarcabila a fost faptul ca in ciuda dificultatilor din copolarie ,acest orfan n-a devenit plin de amaraciune sau obsedat de dorinta de razbunare.In schimb ,cand intra in laboratorul sau, in fiecare dimineata se ruga :"Deschide-mi ochii ca sa vad lucruile minunate ale Legi Tale! (Psalmul 119:18)Cum sa nu binecuvinteze un om cu o asa atitudine ? Marile provacari necesita o mare maturitate .

Asa ca Dumnezeu ne cizeleaza in timp caracterul ,pentru a fi pe masura insarcinarii Dupa ce i-a spus lui Avraam :"Voi face din tine un neam mare si si te voi binecuvanta ;iti voi face un nume mare si vei fi o binecuvantare",au mai fost necesari inca 25 de ani de teste ,pana ce Dumnezeu sa-i incredinteze un fiu care a insemnat nasterea poporului evreu .

Deci, daca astepti acel " telefon",poate caracterul tau mai necesita cizalare? poate sarcina pe care o doreste sa ti-o incredinteze Dumnezeu mai necesita o persoana mai "avansata " decat esti tu in acest moment ?
Cuvantul lui Dumnezeu pentru astazi
Meditati zilnice



Niciun comentariu: