~Psalmii 86:11 Învaţă-mă căile Tale, Doamne! Eu voi umbla în adevărul Tău. Fă-mi inima să se teamă de Numele Tău. ~

marți, 11 martie 2014

RASPANDIREA VIETII

                               "Rauri de apa vie."(Ioan 7:38)
"Lui Ii datoram faptul ca,prin credinta ,am intrat in aceasta stare de har,in care suntem ;si ne bucuram in nadejdea slavei lui Dumnezeu."(Romani 5:2)

Un rau ajunge prin locuri pe care izvorul nu le cunoaste ,iar Isus spune ca,daca am primit din plinatatea Sa, oricat de putin s-ar vede aceasta in viata noastra ,din noi curge rauri care vor binecuvanta cele mai indepartate parti ale pamantului.

Noi n-avem nimic de-a face cu aceasta revarsare- "Lucrarea lui Dumnezeu este sa credeti...(Ioan 6:29)Dumnezeu rareori lasa ca un om sa vada ce mare binecuvantare este el pentru ceilalti.

Raul este minunat de perseverent ,invinge orice ii ese in cale O vreme isi urmeaza neabatut cursul ,apoi da de un obstacol si, pentru un timp este oprit,dar,curand ,sau isi va croi un drum care inconjoara obstacolul,sau sau va disparea din vedere cativa kilometri,ca opoi sa apara din nou ,mai mare si mai grandios decat inainte.

Te uiti si vezi ca Dumnezeu foloseste unele vieti ,in timp ce in viata ta a aparut un obstacol si nu mai pari a fi folositor.Fii permanent atent la Izvor si Dumnezeu fie te va ajuta sa ocolesti obstacolul ,fie il va lua din calea ta .Raul Duhului Dumnezeu invinge orice obstacol.

Nu privi niciodata la obstacole sau la dificultati.Obstacolul nu va avea nici o importanta pentru raul care curge neabatut prin tine daca vei avea grija sa-ti iei apa mereu din Izvor.Nu lasa nimic sa se interpuna intre tine si Isus Cristos,nici o traire sufleteasca sau experienta; nimic nu trebuie sa te desparta de marele Izvor suveran.

Gandeste-te la raurile vindecatoare si bogate care se dezvolta in sufletele noastre! Dumnezeu a descoperit mintii noastre adevaruri minunate si orice lucru pe care ni l-a descoperit este o dovada a puterii crescande a raului pe care El il va revarsa prin noi .Daca tu crezi in Isus ,vei descoperi ca Dumnezeu a acumulat in tine troiene de binecuvantari pentru altii.~Oswaland Chambers~

Niciun comentariu: