~Psalmii 86:11 Învaţă-mă căile Tale, Doamne! Eu voi umbla în adevărul Tău. Fă-mi inima să se teamă de Numele Tău. ~

joi, 13 martie 2014

PACE,INDIFERENT DE LOC

"Voi incheia cu ele un legamant de pace ,si voi indeparta din tara toate fiarele salbatice ;ele vor locui in liniste in pustie, si vor pute dormi in mijlocul padurilor ."

Este un har deosebit ca Dumnezeu a  binevoit sa faca legamant cu omul,aceasta faptura slaba,pacatoasa si muritoare.Dar Domnul, cu toate acestea .S-a legat cu el printr-o invoiala mareata pe care n-o va desfiinta
niciodata .

Din pricina acestui legamant ,noi suntem in siguranta.Dupa cum pastorii alunga fiarele salbatice ,tot asa si noi suntem paziti de toate inrauririle rele. Dumnezeul nostru ne pazeste de tot ceea  ce ne poate strica sau distruge ;fiarele salbatice vor fi indepartate din tara.

Doamne ,implinesteti si azi aceasta fagaduinta cu privire la noi .Poporul lui Dumnezeu se va bucura de paza Sa chiar in locurile cele mai primejdioase .Pustia si padurile intunecoase se vor preface in pasuni si tarcuri pentru turma lui Hristos.

Daca Domnul nu sghimba aceste locuri primejdioase cu altele mai insiguranta ,El ne va ocroti chiar in locurile primejdioase.Pustiea nu este un loc de locuit ,dar Domnul poate s-o faca buna de locuit .Si daca intr-o padure este mai bine ca omul  sa vegheze decat sa doarma,chiar acolo Dumnezeu va da linistea trebuitoare prea iubitilor Sai.

Nimic dinauntru si nimic dinafara nu va avea putere sa inspaimante pe un copil al lui Dumnezeu .Astfel ,prin credinta ,pustia poate sa se prefaca intr-un bulevard al cerului ,si cele mai intunecoase paduri ,in niste luminisuri .~C.H.SPURGEON~

Niciun comentariu: